Op donderdag 1 januari 2015 quizt Jonas Van Geel nog een allerlaatste keer over 2014. Voor deze laatste aflevering van Zijn er nog Kroketten? heeft hij twee absolute toppers uitgenodigd. Twee mannen die eigenhandig verantwoordelijk zijn voor het televisiefenomeen van het jaar: Koen Wauters en Tom Waes.

Vaste teamcaptain Dimitri Leue laat zich vergezellen door Tom Waes, die het afgelopen jaar o.a. het tweede seizoen van Reizen Waes inblikte. Nathalie Meskens koos met een (wan)smakelijk overdreven voorkeur voor Koen Wauters. Tussen twee Clouseau-concerten in het Sportpaleis door, vond de zanger met veel plezier de tijd om te komen meespelen. Nog één keer Wauters vs. Waes dus, maar deze keer in een ‘aartsmoeilijke’ quiz.

Team 1: Nathalie Meskens En Koen Wauters

Koen liet zich dit jaar ontvallen dat hij een dansproef tegen Tom zonder twijfel had gewonnen. Om dat te bewijzen, heeft Jonas expert Davy Brocatus uitgenodigd. Die heeft een dansproef bedacht om uit te maken wie zich nu eigenlijk de échte winnaar van Wauters vs. Waes mag noemen. Koen en Tom laten zich van hun meest ritmische kant zien.

Team 2: Dimitri Leue En Tom Waes

… En volkomen terecht. Want Jonas Van Geel heeft al het gevloek van Tom in Wauters vs. Waes op een rijtje gezet. En dat is best indrukwekkend. Of Tom vandaag zal vloeken omdat hij het onderspit moet delven tegen zijn tegenstander Koen is nog maar de vraag…

Om 2015 mooi in te zetten in deze nieuwsjaaruitzending, worden de twee vrienden – net zoals andere bekende koppen in de derde spelronde – alvast van een ‘feestlift’ voorzien.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: