Reeds 12 BV’s gaven de voorbije vier weken toestemming aan de typetjes van Chris Van den Durpel om hun woonst aan een grondige inspectie te onderwerpen. Ook op woensdag 11 februari 2015 zetten alweer drie nieuwe bekende koppen hun deur wagenwijd open, iets waar Chris maar al te graag gebruik van maakt. Het doel? Enkele filmpjes draaien vol tips, zodat de kijkers thuis én het driekoppige BV-panel in de studio kan raden bij wie de host te gast is.

Taxi Roger rijdt een prachtig domein op. “Ik ben zonder naft gevallen. Dat heb je met die lange opritten he. ’t Is te hopen dat ze een beetje diesel in huis hebben want anders zal m’n taxi niet ver geraken.” Er lijkt echter niemand thuis te zijn en dus besluit Roger dan maar zelf een kijkje te nemen.

Een hond valt gelukkig nergens te bespeuren, maar in de volgende woonst - in Antwerpen Berchem- heeft Suzanne de poetsvrouw het wel aan haar been. Met alle gevolgen vandien…

Snelle Eddy tot slot trekt naar de kust om op bezoek te gaan bij iemand waarvoor hij onwaarschijnlijk veel respect heeft. De frisse zeelucht laat Eddy aan hem voorbij gaan. Zijn interesse gaat vooral uit naar alle kasten, lades en geheime deuren in de mysterieuze woonst van de nog mysterieuzere gast.

Koen Wauters weet doorgaans erg goed waarover ie spreekt, maar of dat ook op woensdag 11 februari lukt, moet nog blijken. Mijn favoriete plekje thuis is ongetwijfeld het toilet. Ik heb drie honden in huis lopen, 2 kinderen en een vrouw ook trouwens. En op het toilet zit ik dan een beetje rustig.” lacht hij. Koen wordt bijgestaan door actrice en zangeres Amaryllis Uitterlinden, die in haar interieur vooral kan pronken met fifties en sixties spulletjes, die ze bij mekaar heeft gesprokkeld. Günther Lesage maakt het BV-panel in de 5de aflevering van Met de Deur in Huis compleet. Hij had al samen met Amaryllis geacteerd, maar wist het niet meer. “Zij was in Vermist… vermist. Logisch dus dat ik het niet meer wist.” Op 11 februari echter slaan de drie bekende koppen, met de hulp van het publiek, de handen in mekaar om te raden wie de drie bekende huiseigenaars zijn.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: