Vanaf maandag 23 december tot en met vrijdag 27 december, behalve op kerstavond, 1 blikt Kobe Ilsen terug op 2013 in De laatste week op Eén. Hij verwelkomt in The Egg in 2 Brussel dé mannen en dé vrouwen van 2013. Onder meer Astrid Bryan, Matteo Simoni, Thibaut Courtois, Nathalie Meskens en Bartel Van Riet nemen alvast plaats naast Kobe. Ook politici Maggie De Block, Kris Peeters, Bart De Wever en Elio Di Rupo hebben hun komst al bevestigd. De band Puggy zorgt in deze laatste week voor het muzikale jaaroverzicht van 2013.

In de eerste week van de kerstvakantie verwelkomt Kobe Ilsen opnieuw dé toppers van 2013. Zij blikken terug op hun eigen 2013, maar ook op dat van elkaar en uiteraard op al de hoogtepunten van het voorbije jaar. De voorbije twee edities was Kobes vaste stek het Felixpakhuis in Antwerpen, maar dit jaar huist hij in The Egg in het bruisende Brussel.

De toppers van 2013

Politieke zwaargewichten zitten in De laatste week naast topsporters, maar evengoed wordt de zetel gevuld met mediafiguren, muzikanten of topacteurs. De gastenlijst is indrukwekkend. Zo mag Kobe zich alvast verheugen op het bezoek van onder meer Astrid Bryan, Matteo Simoni, Thibaut Courtois, Nathalie Meskens, Bartel Van Riet, Miet Smet en de vier populairste politici van 2013: Maggie De Block, Kris Peeters, Bart De Wever en Elio Di Rupo.

Kerstspecial

De laatste week op 25 december wordt een extra lange aflevering met nog meer unieke verhalen en fragmenten. Een heuse kerstspecial vol verrassingen.

De huisband: Puggy

Een nieuw jasje voor De laatste week dit jaar, met The Egg als nieuwe locatie, een echte kerstspecial én met een nieuwe band, Puggy. Dit trio rasmuzikanten heeft zoveel internationale uitstraling dat het voor sommigen moeilijk te geloven is dat het Belgen zijn. Zij brengen elke avond van De laatste week de hits van 2013 in hun eigen unieke honderd procent onversneden poprock sound.

De laatste week verwent zijn publiek

In De laatste week ontvangt Kobe dé mannen en dé vrouwen van 2013 en kijkers kunnen dit vanop de eerste rij meemaken als publiek. Het publiek van De laatste week wordt bovendien goed verwend met extra entertainment en een mini liveconcert van huisband Puggy in de gezellige bar van The Egg.

De opnames vinden plaats op zondag 22 december (kerstspecial), maandag 23 december, donderdag 26 december en vrijdag 27 december, telkens van 17.30 tot 21 uur in The Egg in Brussel. Voor meer informatie en inschrijvingen voor de opnames, kan je terecht op www.een.be en daar doorklikken naar In de kijker.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: