Header image Knuffels, tranen, römantische oma's en nostalgische rosbief zorgen voor een portie emo bij de Grillmasters Rosbief als eerbetoon aan mama en moelleux hamburgers op de BBQ

Deze donderdag neemt Peter De Clercq de acht overblijvende Grillmasters duo’s mee naar het slachthuis. Daar kreeg de chef destijds zijn liefde voor koken en die passie wil hij nu doorgeven. De duo's leren alles over vlees: onglet, tournedos, Angus, Oostvlaams rood, Wagyu en over het perfect versnijden ervan. Maar dan volgt dé opdracht : grillen. Niet zomaar een hamburger grillen maar een hamburger 2.0 bereiden waar Peter zijn haren van recht komen. Locatie : de koeienstal. Jury : Peter De Clercq nodigt Benny Vermeulen van De Criee in Antwerpen. Deze befaamde slager zal samen met Peter alle grill-werkjes proeven en bij minstens één duo levert dat kippenvel op...

Daarna volgt op de Grillmasterhoeve een nieuwe opdracht van Seppe en Peter : een klassieke 'zondagse' rosbief grillen met een even klassieke groentengarnituur. Het wordt een trip down memory lane. Stoere Mark en Mario kunnen de ogen niet droog houden. Ineke en Sofie hebben hulp nodig van la mama. Adel belt zelfs naar Tunesië om raad. Nick en Kevin worden door de oma’s doodgeknuffeld. Joke en Katleen gaan aan het experimenteren.

Het testpanel bestaat uit een team van römantische omaatjes én rosbief-kenners bij uitstek… En één van de grote favorieten belandt in de burn out.

Welk duo de Grillmasterhoeve definitief zal moeten verlaten ontdek je op het einde van de aflevering. De overblijvers maken zich klaar voor een kennismaking met de Sasso kip in Watou.

GRILLMASTERS Op VIER , donderdag 26 april om 20u35

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over