Bijna 30 jaar geleden , in 1989, lanceerde VTM het muziekprogramma 'Tien Om Te Zien'. Tijdens de zomer van dat historische muziekjaar veroverde een jonge, blonde krullenbol Vlaanderen met zijn megahit 'Komaan en doe het!'. Voor elke blonde krul, waren er honderden fans en Phil Kevinwerd in één klap hét Vlaamse meisjesidool.

De blonde krullen zijn ondertussen verdwenen, maar de passie voor de muziek brandt nog steeds hevig bij Phil Kevin. De voorbije jaren serveerde de sympathieke Limburger ons meerdere succesvolle singles, waaronder 'Mag ik de zon laten schijnen', 'Ik wil jou', 'De Mallemolen' (met Guy Neve), 'Quando, Quando, Quando', 'Ritme van m'n hart', 'Zonder mij', 'Ik ben je prooi' (met Elisa Kevin', 'Vroeger was ze Benny' en 'Vlamingen'.

Al deze singles en nog meer nieuwe nummers, waaronder zijn nieuwe single 'Je knuffelbeer', verzamelde Phil Kevin nu op het album met de wel zeer toepasselijke titel 'Helemaal terug'. Speciaal richting de 30ste verjaardag van 'Komaan en doe het!', nam Phil ook een gloednieuwe versie van zijn monsterhit op, die als bonustrack aan het album werd toegevoegd. Fans kunnen dit album bestellen via de website van Phil Kevin: www.philkevin.be (album wordt thuis geleverd!) of aankopen aan de fanstand bij optredens.

Bekijk HIER de clip van 'Je knuffelbeer'.

Een kleine 30 jaar geleden beleefde ik op enkele weken tijd een enorme ommekeer in mijn leven, toen ik dankzij het VTM-programma ‘Tien om te Zien’ een megahit kon scoren met de song ‘Komaan en doe het!’”, aldus Phil Kevin. “Nog steeds is dit liedje mijn kapstok in Vlaanderen en wordt het luidkeels meegezongen op de vele optredens die ik doe.

Sinds 2014 ben ik terug actief als zanger en maakte ik heel wat nieuwe songs. Mijn visie is ‘Never change a winning team’ en zo bouwde ik aan een nieuw repertoire, steeds in samenwerking met mijn vaste producer Jean-Pierre Kerkhofs (ArtSound Studios), die telkens zorgde voor topproducties, en mijn rechterhand Elisa Kevin, die er steeds was voor de keuze van goede songs en begeleiding.

Daar de voorbije jaren heel veel songs enkel digitaal verkrijgbaar waren, heb ik nu al die uitgebrachte singles verzameld op het album ‘Helamaal terug’, samen met nog een aantal nieuwe songs. Een gloednieuwe versie van ‘Komaan en doe het!’ mocht natuurlijk niet ontbreken en staat als bonustrack op het album. Met al dit nieuwe materiaal trek ik weer heel veel door Vlaanderen en bij live optredens hoor ik vaak de mensen zeggen: ‘Hij is helemaal terug’. Dus meer dan ooit de gepaste titel voor dit album denk ik”, besluit Phil met de glimlach.

'Je knuffelbeer', de nieuwe single van Phil Kevin kan u HIER beluisteren op Spotify!

'Helemaal terug', het nieuwe album van Phil Kevin, kan u HIER bestellen via zijn website.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over