In de eerste aflevering van Grote Ster, Kleine Ster heeft presentator Koen Wauters kleine ster Robin Rosy en haar papa Sven De Ridder meteen beloond met €5.000 voor hun goede doel. 768.788 kijkers waren er getuige van, goed voor een marktaandeel van 30,7% (VVA 18-54, live+4). In de tweede aflevering op woensdag 10 september 2014 krijgt Koen twee grote, maar ook kleine lichamen van Coppens over de vloer: Mathias met zoon Marcel en Staf Coppens met zoon Beau. Zij nemen het op tegen Noor en haar mama Silvy De Bie.

Het grappigste dat ik heb meegemaakt met mijn papa is als ik aan zijn vinger trek, dan laat hij een prot.” - Marcel, 5 jaar, tegen Koen in de speelkamer.

Marcel is de zoon van Mathias Coppens en de jongste kleine ster van deze aflevering. Hij zet meteen de toon wanneer Koen hem vraagt of hij later ook alles gaat doen wat zijn vader heeft gedaan. “Ja, maar dan nog beter”, zegt Marcel. Hij slaagt erin om niet alleen zijn papa, maar meteen de twee broers Coppens te doen blozen wanneer hij vertelt over hun hilarische gewoontes op familiefeestjes.

Mijn papa is een klein beetje veel groter dan zijn broer en heeft al wel eens gelogen over zijn gewicht.” – Ook Beau, 6 jaar, heeft een duidelijke mening over zijn papa.

Beau, zoon van presentator Staf Coppens, heeft een ongebreidelde fantasie en een vlijmscherp observatievermogen, wat ervoor zorgt dat papa Staf en zijn pépé Mathias Coppens meer dan eens ongemakkelijk op hun stoel zitten te schuiven. Zo mag Staf zelf in de studio opbiechten vanwaar het litteken op zijn hoofd komt en waarom Beau niet graag naar de aapjes gaat.

“Ze moet het dringend afleren om rommel te maken op mijn kamer.” – Noor, 6 jaar, over haar mama.

Noor is de mondige dochter van Silvy De Bie, die volgens haar heerlijke lasagne maakt uit een pakje en ruikt naar hun nieuwe hond. De jonge brunette kan het voor haar leeftijd al heel goed uitleggen en dat zal haar mama geweten hebben, want dochterlief heeft nogal wat kritiek op mama’s rijkunsten en haar gedrag als ze in de file staat…

In aflevering 3 op woensdag 17 september 2014 nemen de volgende sterren het tegen elkaar op: Véronique De Kock en zoon Sébastien, Steven Goegebeur en zoon Arthur, Marijn Devalck en kleindochter Estée-Fiona.

In aflevering 4 op woensdag 24 september 2014 nemen volgende sterren het tegen elkaar op: Faroek Ozgunes en dochter Billie, Caroline Maes en zoon Daan, Tiany Kiriloff en dochter Yelena.

De volledige aflevering van Grote Ster, Kleine Ster kan na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: