Al meer dan 2.000 filmliefhebbers zakten af naar Kinepolis-bioscopen om ‘Blade Runner: The Final Cut’ voor het eerst op groot scherm te bewonderen. De reacties waren unaniem lovend. Wegens het grote succes besliste Kinepolis om de herneming van de cultfilm uit 1982 met een week te verlengen. ‘Blade Runner: The Final Cut’ zal tot en met dinsdag 16 juni te bekijken zijn bij Kinepolis. Daarnaast wordt de film vanaf 10 juni ook in Kinepolis Brugge vertoond.

In ‘Blade Runner: The Final Cut’, een niet eerder in België vertoonde versie van 117 minuten, plaatste regisseur Ridley Scott enkele gewelddadige shots in de film die in 1982 de eindmontage niet haalden.

‘Blade Runner’ schetst het verhaal van premiejager Rick Deckard (Harrison Ford) die ontsnapte androïden, menselijke klonen, moet uitschakelen in een futuristisch Los Angeles. Zijn opdracht wordt er niet minder eenvoudig om als hij verliefd wordt op een androïde...

Aanvankelijk was ‘Blade Runner: The Final Cut’ enkel te zien in Kinepolis Brussel, Antwerpen, Gent, Hasselt, Leuven, Imagibraine en Kortrijk. “Op vraag van veel Brugse fans beslisten we om ‘Blade Runner: The Final Cut’ ook in het programma van Kinepolis Brugge op te nemen”, klinkt het bij Kinepolis.

Praktisch

Tot en met dinsdag 16 juni speelt ‘Blade Runner: The Final Cut’ dagelijks om 20u in Kinepolis Brussel, Antwerpen, Gent, Hasselt, Leuven, Imagibraine, Kortrijk en Brugge.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: