Namen als DJ Snoopedelic, Raving George, Lady Linn, Praga Khan en Sven van Hees op Gentse Feesten

KLANKFEST, dat is tien dagen lang het allerbeste uit de Gentse party scene. Want Nasty Mondays slaat voor de invulling van de tiendaagse de handen in elkaar met de belangrijkste Gentse party organisatoren, clubs, promotoren en labels. Van gevestigde waarden als Decadance, Charlatan en Kozzmozz tot jonge organisatoren als Kowboys and Indians. Het resultaat: een programmatie met hét allerbeste uit het Gentse uitgaansleven. De volledige line-up is bekend én believe us, het is de moeite!

Gevestigde waarden vs. aanstormend jong talent

Tien dagen en 23 verschillende partners, dat is een brede waaier aan muziekstijlen en subculturen vertegenwoordigd door de beste lokale en internationale artiesten. Van gevestigde waarden als Praga Khan, Luke Slater, TLP, Red D feat. Lady Linn en Hindu Radio Dj’s over aanstormend jong talent als Rebekah, Locked Groove, Trixy, Beauhause en vele anderen.

Dj Snoopadelic aka SNOOPP DOGG

Onder die ‘vele anderen’ ook DJ Snoopadelic. Eerder deze week raakte dé grootste naam op de affiche van KLANKFEST bekend. DJ Snoopadelic oftewel niemand minder dan SNOOPP DOGG tovert op zondag 19 juli de Vooruit om tot ‘Urban & Hip-hop Night’, georganiseerd door City Queens, Me So Horny en Culture Club. Tijdens zijn twee uur durende DJ set zet hij de Concertzaal ongetwijfeld in lichterlaaie.

SNOOP is ‘the godfather’ van de Amerikaanse Rap en Hip-Hop scène. Al 25 jaar scheert hij hoge toppen in de hitlijsten, werkt hij samen met de grootste namen en heeft hij als grote verdienste dat hij het muziekgenre bekend en geliefd wist te maken bij een breed publiek. Hij vult met gemak de grootste muziek arena’s, stadia en festivalweides. Tijdens KLANKFEST zal hij te zien in een ‘intieme’ setting’. Uniek! Omcirkel 19/07 alvast in je agenda.

Maar ook de andere avonden zijn de moeite waard. Elke avond kreeg een ander thema én een grote klepper op de affiche. Van ‘The very best of tech-house en ‘Get surrounded by the top of the D&B scene’ over ‘First class disco tunes’. Van 17 juli tot en met 26 juli zie jij bed niet. Behalve op 21 juli, want dan neemt KLANKFEST een rustdag. En jij dus ook.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Klantfest
Datum: 
17 juli - 26 juli 2015
Locatie: 
Vooruit, Gent

Reservatie:

Meer over