Het feestje waarop alle metalheads wachten is nabij: over exact 3 dagen gaat de 19e editie van Graspop Metal Meeting van start. Hieronder volgt nog wat praktische informatie!

WK-wedstrijden uitgezonden tijdens #gmm14

Als voetbalfan hoef je niks te missen van het WK-voetbal! In samenwerking met Jupiler, zal je op donderdagavond 27 juni de voetbalwedstrijd van onze Rode Duivels tegen Zuid-Korea live kunnen meevolgen op groot scherm in de Marquee, tussen 22:00 en 23:45.

Op zaterdag 28 of zondag 29 juni om 18u, afhankelijk van waar het Nederlandse elftal eindigt in zijn poule, wordt de wedstrijd van Oranje in de 1/8ste finale van het WK uitgezonden. De wedstrijd zal te zien zijn in het Classic Rock Café (met geluid) en op het grote scherm achter de middelste drankstand op het festivalterrein (zonder geluid). Let op: de capaciteit van het Classic Rock Café is beperkt. Op tijd komen is de boodschap!

Uitslagen van andere wedstrijden zullen worden aangekondigd via de infoschermen en Twitter.

Enkel combi-bezoekers hebben op donderdag toegang tot het festival

Alle festivalgangers met een combiticket hebben reeds op donderdag 26 juni vanaf 14u toegang tot de Metal Plaza en de camping. Festivalgangers met een dagticket hebben enkel toegang op de dag waarvoor hun ticket geldig is, meer bepaald op vrijdag, zaterdag of zondag. Er worden geen dagtickets verkocht voor donderdag 26 juni.

Nog geen ticket op zak?

Geen nood! Zolang de voorraad strekt, kun je aan de dagkassa aan de hoofdingang van het festivalterrein/de camping nog een festivalticket kopen. Combitickets kosten dan 180 euro en dagtickets 95 euro. Let wel: dagtickets zijn enkel beschikbaar op de dag zelf. De tickets zijn nog steeds te koop in voorverkoop: www.graspop.be/nl/tickets

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: