Zaterdag – binnen exact vier dagen – schiet de eerste Summer Swing Hasselt uit de startblokken. Met drie podia vol topartiesten en een fijne randanimatie belooft het een onvergetelijke dag te worden! Deze info zorgt ervoor dat je goed voorbereid naar het festival komt!

Openingsuren

De kassa's aan de ingang van het festival openen zaterdag om 10.30u. Daar kan je op vertoon van je ticket je festivalbandje afhalen. Het einde van het festival is voorzien omstreeks 00.05u.
De camping gaat vrijdag open om 16.00u open en sluit zondag om 12.00u. Kamperen kost €6 per persoon. Je hoeft niet op voorhand te reserveren.

Gratis naar Summer Swing Hasselt met De Lijn

Op vertoon van een geldig inkomticket van Summer Swing Hasselt, reis je op 9 augustus met de Limburgse bussen gratis naar Kiewit (Hasselt). De Lijn brengt je ook weer veilig thuis: er zijn extra avondritten voorzien die vertrekken van bij het festivalterrein om 23.45 uur en 00.30 uur. Bekijk hier voor welke lijnen avondritten voorzien zijn. Festivalgangers die met de trein komen, kunnen gebruik maken van de shuttlebussen tussen Hasselt Station en het festivalterrein.

Voor de kinderen (en iedereen jong van hart)!

Mini Bazar
De jongste festivalgangers kunnen hier naar hartenlust ravotten op de springkastelen, meedoen aan verschillende workshops en zich laten verrassen door straat- en circusartiesten.

Kermisattracties
Vanuit het Reuzenrad ziet de festivalweide er nog knapper uit. Ook een ritje in de Spin of Calypso zijn echte aanraders. Verzamel 10 lege bekers of flesjes, breng ze binnen bij een van de TRASH Points op het festivalterrein en in ruil krijg je een ticketje voor één van de nostalgische attracties.

Polsbandje
Haal het Summer Swingpolsbandje voor jouw zoon en/of dochter aan één van de infopunten op het festivalterrein:

  • Schrijf er je telefoonnummer op en zorg dat je zoon en/of dochter het polsbandje duidelijk zichtbaar draagt.
  • Maak heldere afspraken over hoe jullie mekaar terugvinden mocht iemand verdwalen. (Vraag een Summer Swing medewerker -teh herkennen aan de t-shirts met Summer Swinglogo- om naar mama te bellen, etc).
  • Spreek een meeting point af. Onze infopunten lenen zich daar perfect toe. De medewerkers in de infopunten doen er graag alles aan om jullie zo snel mogelijk te herenigen.

Thuislaten?

Jij en je familie zijn uiteraard van harte welkom. Volgende artikelen laat je best thuis: glas, blik, brik, flessen en/of alcohol, frigoboxen, boodschappenkarren, trolleys, koffers, paraplu's, parasols, stoelen, tafels en alle andere voorwerpen die door de organisatie als gevaarlijk kan worden beschouwd.

Orakels van Summer Swing!

Heb je nog vragen op de dag zelf? Je kan steeds aan één van onze infopunten terecht voor o.a. informatie over de line-up, last-minute wijzigingen, gratis oordopjes, dienstregeling van De Lijn, een vriendelijk woord of een welgemeend compliment!

Tickets

Er zijn nog tickets beschikbaar via deze link. Je kan online tickets bestellen tot vrijdagavond 20.00u.
Ook aan de kassa kan je nog tickets kopen voor Summer Swing Hasselt:

  • Volwassenen betalen €28 (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage)
  • Voor kinderen vanaf 3 tot en met 12 jaar betaal je €18 (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage).
  • Kinderen jonger dan 3 mogen gratis binnen.
  • Voor de geïnteresseerde festivalgangers zijn er VIP-pakketten beschikbaar. Meer info over de VIP-pakketten vind je hier.

Moeilijk(er) te been?

Summer Swing Hasselt en Intro Events slaan de handen in elkaar om het festival toegankelijk te maken voor mensen met een handicap. Graag ontvangen we op voorhand een mail via summerswing@intro-events.be of een telefoontje via 011/28.57.53. Meer info vind je op www.intro-events.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Summer Swing
Datum: 
Zaterdag 9 augustus 2014
Locatie: 
Kiewit

Reservatie:

Meer over