Radiostation KINK heeft, net als in 2019, de prijs voor Beste Radiostation gewonnen bij de Online Radio Awards. KINK-dj Tim Op het Broek nam de prijs namens de zender in ontvangst in Beeld en Geluid te Hilversum. De prijs is toegekend na een publieke stemronde en een vakjury-overleg.

"We zijn de vele stemmers en de vakjury dankbaar voor de mooie prijs", aldus programmadirecteur Michiel Veenstra. "Het is heel fijn om op deze manier te zien dat ons harde werk om de best mogelijke radio te maken ook als zodanig wordt gewaardeerd. Neemt niet weg dat ik hoop volgende keer niet te winnen, want met een FM-distributie kom je voor deze prijs niet in aanmerking en we blijven strijden voor een snelle en eerlijke verdeling van FM-frequenties".

DJ Tim Op het Broek was zelf ook genomineerd in de categorie beste presentator, maar won deze niet. Wel werd deze week al bekend dat de jury van de Zilveren Reissmicrofoon hem bekroond met een Eervolle Vermelding.

KINK is in heel Nederland te ontvangen via DAB+, de digitale opvolger van FM. DAB+ is gratis in de ether te luisteren met een geschikt radiotoestel. Daarnaast is KINK ook online te ontvangen: via de eigen app, website, op het wereldwijde TuneIn platform, op Sonos-apparatuur, alles dat online radio ontvangt.

Naast KINK is er ook themazender KINK CLASSICS met de beste alternatieve muziek uit de jaren 70, 80 en 90, KINK INDIE met de beste nieuwe Indie Alternatieve en KINK DISTORTION met uitsluitend metal, hardrock en metalcore.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over