KINK behaalt in de meest recente meting van het Nationaal Luister Onderzoek (NLO) een record marktaandeel in de doelgroepen 10+ en 20-49. In de doelgroep 10+ haalt de zender voor het eerst 1% marktaandeel tegenover 0,6% in dezelfde periode vorig jaar. Het 20-49 marktaandeel in de meting van september-oktober 2021 stijgt ten opzichte van vorig jaar van 1,3% naar 1,9%.

KINK is het gitaarstation van Nederland, voor liefhebbers van Foo Fighters, Oasis, The Killers en Florence + The Machine. Bij KINK hoor je dj’s als Michiel Veenstra, Tim Op het Broek en Eric Corton.

Michiel Veenstra, programmadirecteur KINK: “Ik ben super trots op deze cijfers, mede geholpen door de succesvolle KINK 1500 die we in oktober en november hebben uitgezonden zijn ze nu all-time-high! Ondanks de gebrekkige distributie van KINK (DAB+, online en geen FM) geven deze cijfers de potentie van KINK aan. Op FM zouden de cijfers nog veel hoger zijn. Wij zijn daarom nog steeds van mening dat er een eerlijke herverdeling van FM-frequenties moet plaatsvinden en blijven ons daarvoor inspannen”.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over