Radiostation KINK maakt bij het jaarlijkse Radiogala van het Jaar kans op drie prijzen: het station is door een vakjury genomineerd als Beste Radiostation bij de Marconi Awards, middag-dj Tim op het Broek maakt kans op de Zilveren Radioster voor beste radioman en ochtendprogramma KINKSTART van dj Michiel Veenstra zit bij de laatste vijf kanshebbers voor de prestigieuze Gouden Radioring.

"Dit had ik niet aan zien komen," aldus Tim op het Broek. "Ik eis een hertelling! Maar zonder dollen: dank aan iedereen die KINK een warm hart toedraagt. Het is niet onopgemerkt gebleven"!

De uitslag van de Marconi Award en Zilveren Radioster staat inmiddels vast en wordt op 28 januari bekend gemaakt. Voor de Gouden Radioring is een tweede stemronde gestart, waar nu op gestemd kan worden via radioring.nl.

"Een stem op KINKSTART is niet alleen een stem op mijn programma, het is een stem op heel KINK", reageert programmadirecteur Michiel Veenstra. "Een stem op de afwijkende muziek, een stem op het avontuur, een stem op je nek uitsteken, een stem op het onverwachte. Dat we nog geen twee jaar na de start van ons station nu al genomineerd zijn naast de grote jongens in de radiomarkt zegt heel veel over de toegevoegde waarde van KINK aan het radiolandschap".

KINK is in heel Nederland te ontvangen via DAB+, de digitale opvolger van FM. DAB+ is gratis in de ether te luisteren met een geschikt radiotoestel. Daarnaast is KINK ook online te ontvangen: via de eigen app, website, op het wereldwijde TuneIn platform, op Sonos-apparatuur, alles dat online radio ontvangt. Daarnaast is er themazender KINK DNA CLASSICS met de beste alternatieve muziek uit de jaren ’80 en ’90, KINK INDIE met de beste nieuwe Indie Alternatieve en KINK DISTORTION met uitsluitend metal, hardrock en metalcore.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over