Op dinsdag 8 oktober stellen drummer Lars Ulrich en basgitarist Robert Trujillo hun nieuwste Metallica film ‘Through The Never’ persoonlijk aan de wereld voor in Parijs. Voor de Belgische rockers en Metallica fans die niet meteen in de grootstad aanwezig kunnen zijn, zendt Kinepolis dit live-interview speciaal uit op groot scherm. Het exclusieve interview wordt meteen gevolgd door de avant-première van de film, die voor het grote publiek vanaf 9 oktober in alle Kinepolis bioscopen te zien zal zijn. De film heeft echter een heel andere opzet dan wat men van een concertfilm verwacht. Het is geen rockumentary, maar de prent combineert fictie met een concert.

‘Metallica: Through The Never’ vertelt het verhaal van een Metallica roadie die tijdens het concert van de metalband op pad wordt gestuurd voor een simpele opdracht: een gestrande bestelwagen depanneren. Met enig wat tegenzin vertrekt de roadie en rijdt hij de stad in terwijl het Metallica concert tussentijds van start gaat. Al snel breekt de hel los wanneer er in de straten van de stad rellen uitbreken en de roadie in een apocalyptisch avontuur terechtkomt. Als in een soort van burgeroorlog, wordt de jongen zelf opgejaagd wild. Maar … Alles wat er buiten gebeurt, heeft na enige tijd ook invloed op de concerttempel waar Metallica speelt. En dit met de nodige problemen tot gevolg. 

De concertfilm in 3D is een geweldig visueel spektakel en een concert van een van ‘s werelds grootste bands. 

21u00: Live interview met drummer Lars Ulrich en basgitarist Robert Trujillo vanuit Parijs
21u30: Avant-première ‘Metallica: Through The Never’ 

Tickets aan normaal 3D tarief. 

Voor fans die na 8 oktober graag nog enkele weken verder headbangen, kunnen nu ook de soundtrack samen met het ticket voor de avant-première kopen. ‘Metallica: Through the Never’ bestaat uit twee cd's barstensvol nummers die de band vorig jaar live heeft gespeeld in het Raxal Place in Edmonton en de Rogers Arena in Vancouver, waar ook de film is opgenomen. 

Naast ‘Metallica: Through The Never’, zendt Kinepolis in de maand oktober nog enkele topconcerten uit op groot scherm. Voor zij die spijt hebben dat het festivalseizoen alweer is afgelopen, beleven dit najaar dus concerten van de beste rockgroepen op groot scherm met een meer dan uitstekende geluidsinstallatie en in heerlijk comfortabele zetels. Om de meest uitzonderlijke concerten in de allerbeste kwaliteit te beleven vanaf de eerste rij, hoef je dus niet langer uren aan te schuiven. Kinepolis zendt de optredens loepzuiver in beeld en geluid uit: 3D, live of in reprise, je mist geen enkel detail van jouw favoriete artiest. 

Voor meer info over de concerten op groot scherm bij Kinepolis, surf naar www.kinepolis.be 

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: