In de komende maanden zet Kinepolis naast blockbusters ook in op alternatieve content. Zo staan er verschillende exclusieve (live) concerten en andere atypische voorstellingen op het programma.

Op 11 juni staat Wacken 3D geprogrammeerd. Wacken Open Air is de hoogmis voor metalfans. Met meer dan 80.000 bezoekers per jaar, is dit festival het grootste metalevent van Europa. Om je helemaal op te warmen voor het komende festivalseizoen, brengt Kinepolis eenmalig de documentaire over Wacken Open Air op haar schermen en dat in 3D. Rock on!

In juni neemt Kinepolis haar bezoekers mee naar het laatste concert van de spectaculaire concerttour van Take That, de grootste Britse boyband van de afgelopen twee decennia. Maak op 19 juni live deel uit van het concert in één van de bioscoopzalen van Kinepolis.

Deze zomer staat de Grateful Dead voor de laatste keer in de spotlights. De rockband viert zijn vijftigste verjaardag met drie afscheidsconcerten op 3, 4 en 5 juli. Op 6 juli zendt Kinepolis het allerlaatste concert ‘Fare Thee Well’ eenmalig uit op het witte doek.

Naar jaarlijkse gewoonte brengt Kinepolis ook de sublieme dirigeerslagen van André Rieu en het Johan Strauss orkest op groot scherm. Op 18 juli is het alom bekende zomeravondconcert op het Vrijthof in Maastricht te bekijken in alle Kinepolis bioscopen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over