De nieuwe Belgische komedie 'Paradise Trips’, die vanaf woensdag 19 augustus in Kinepolis draait, is vertaald naar bier. Regisseur Raf Reyntjens is het ultieme filmbelevingsexperiment aangegaan door samen met de brouwers van de Cinema Brewers zijn film in smaak te vatten. De bierblikjes zullen worden uitgedeeld aan de bezoekers van de film tijdens de eerste week van de release in alle Vlaamse Kinepolis bioscopen. De bedoeling is dat het bier een extra dimensie geeft aan de filmbeleving.

Paradise Trips vertelt het verhaal van Buschauffeur Mario (Gene Bervoets) die zijn hele carrière gepensioneerden naar het warme zuiden bracht. Op de vooravond van zijn eigen pensioen moet hij tegen zijn zin een kleurrijke bende jongeren naar een festival in Kroatië brengen. Onderweg groeit het conflict tussen de conservatieve Mario en zijn alternatieve passagiers. Wat Mario’s laatste reis moest worden verandert al snel in een fascinerende trip die Mario confronteert met zijn vooroordelen en met zijn verloren zoon.

Volgens de regisseur is het ’A Trip To Paradise’ biertje de beste manier om de bezoekers de film letterlijk tot zich door te laten dringen. Gezien het hippy karakter van de film hebben de biermakers zich niet laten tegenhouden door biertradities en zijn ze een nieuw pad ingeslagen. Zo is er venkel, rode biet en zelfs citrushoppen aan het bier toegevoegd. Aangezien het bier niet in een bestaande stijl past, is er een nieuw genre uitgeroepen: Belgium Hippy Beer. De richtlijnen voor het nieuwe biergenre zijn te vinden op de website van de Cinema Brewers. Voorheen ‘verbierde’ de Cinema Brewers onder andere klassiekers zoals ‘The Big Lebowski’ en ‘Pulp Fiction’.

Het ‘A Trip To Paradise' bier zal niet in de verkoop gaan en is alleen verkrijgbaar voor de bezoeker van de film in de Kinepolis.

Zolang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere acties. Gratis biertje enkel verkrijgbaar op vertoon van een online ticket voor "Paradise Trips". Gratis biertje zal niet meegegeven worden aan jongeren jonger dan 16 jaar.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over