Gisteren vond in Kinepolis Antwerpen, Gent, Leuven en Hasselt de marathon van The Hunger Games plaats met als kers op de taart de langverwachte nieuwe film “The Hunger Games: Mockingjay Part 2”.

The Hunger Games marathon van start in verschillende Kinepolis bioscopen

Kinepolis heeft in de afgelopen jaren een stevige reputatie opgebouwd op het gebied van film marathons. Met de release van het nieuwe deel van The Hunger Games, is het opnieuw zover. De fans kunnen in absolute avant-première “Mockingjay Part 2” ontdekken, als sluitstuk van een 10-uur-durende marathon, en dit een dag voor de officiële release.

De trilogie van The Hunger Games maakte de afgelopen jaren een enorme indruk op de hele wereld. Zowel de films als acteurs zijn uitgegroeid tot hedendaagse legendes en tot voorbeelden voor zowel kinderen als volwassenen. In het laatste deel van The Hunger Games: “Mockingjay Part 2”, komt het verhaal van Katniss Everdeen jammer genoeg tot zijn einde. Het leger van Katniss zal het opnemen tegen President Snow. De vraag die op ieders lippen brandt is of Katniss en Peeta erin slagen om het regime van President Snow neer te halen of niet.

Exclusief voor deze vierde en laatste bioscoopepisode organiseert Kinepolis twee evenementen voor de fans. De bioscoop brengt op 17 ( en ook nog eens op 22 november) de drie voorgangers back to back terug op het witte doek en als grote finale is er de eerste visie in België van het laatste deel. Tijdens The Hunger Games Marathon maken de fans van Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson en Liam Hensworth zich op voor een tien uur durende marathon in het optimale kijkcomfort dat Kinepolis biedt.

De honderden fans die de eerste marathon op 17 november bijwonen ontdekken de film in absolute avant-première. De officiële release staat pas gepland op 18 november, een dag later. Kinepolis herhaalt het hele programma op zondag 22 november in alle bioscopen.

Tussen de vertoningen door krijgen de kijkers voldoende ademruimte. Tijdens de pauzes worden de fans verwend met exclusieve goodies zoals een poster van The Hunger Games, polsbandjes, sleutelhangers, drankjes en popcorn.

Voor de liefhebbers die enkel de laatste twee films willen zien, organiseert Kinepolis zowel op 17 november en op vrijdag 20 november The Night Of The Hunger Games waarbij enkel de laatste twee filmdelen worden vertoond. Als extra bonus bij deze vertoning pakt Kinepolis uit met de Laser Ultra-technologie waar beeld wordt gecombineerd met haarscherp geluid.

Praktisch

The Hunger Games Marathon

Zondag 22 november: Alle Kinepolis bioscopen
Programma:

  • Onthaal 13u
  • 13u30: The Hunger Games
  • 16u: The Hunger Games Catching Fire
  • 19u: The Hunger Games Mockingjay Part 1
  • 21u20: The Hunger Games Mockingjay Part 2

Tarief 3D: 31,50 euro of 28,95 euro met je Kinepolis Student Card

Night Of The Hunger Games

Vrijdag 20 november: Kinepolis Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven, Oostende Programma:

  • Onthaal 18u
  • 18u30: The Hunger Games Mockingjay Part 1
  • 20u50: The Hunger Games Mockingjay Part 2

Tarief 3D: 19,95 euro of 16,95 euro met je Kinepolis Student Card
Tarief Laser ULTRA Kinepolis Antwerpen en Brussel: 21,95 euro of 19,50 euro met je Kinepolis Student Card

Meer informatie: kinepolis.be/nl/movie-categories/hunger-games-events

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: