Kinepolis komt belofte na en verrast bezoekers in Hasselt met gelddouche tijdens filmvoorstelling van ‘Now You See Me’

Twee weken geleden, tijdens de première van de film ‘Now You See Me’ op 25 juli, werd onaangekondigd een bijzondere dimensie toegevoegd aan de bioscoopbeleving van de Brusselse Kinepolis bezoekers. In de Kinepolis bioscoopzaal werden namelijk 400 biljetten van €5,00 door de lucht geschoten. Meteen na de spectaculaire truc, kondigde Kinepolis aan dat men deze unieke filmervaring nog eenmaal zou herhalen in een andere Kinepolis bioscoop
in België. Om te weten waar en wanneer de stunt herhaald zou worden, moesten trouwe filmliefhebbers de Kinepolis facebookpagina gedurende twee weken in het oog houden. Door middel van drie tips werden datum en locatie van de tweede stunt voor velen meteen duidelijk, met gisterenavond (8 augustus) een uitverkochte zaal in Kinepolis Hasselt tot gevolg.

Net zoals de eerste keer werd de stunt gelijktijdig uitgevoerd met een scène in de film waarbij vier illusionisten tijdens een show in Las Vegas op onverklaarbare manier een bank in Parijs weten te beroven. Het geld dwarrelde hierbij (net zoals in de film) boven de hoofden van het Hasseltse Kinepolis publiek naar beneden ... Dit met ontzettend enthousiaste reacties tot gevolg. Bekijk hier alvast het impressiefilmpje.

Korte inhoud ‘Now You See Me’:
‘Now You See Me’ is een originele misdaadthriller over vier illusionisten in Las Vegas die een enorme stunt uithalen. In het bijzijn van publiek beroven ze een bank in Parijs. Het geld dwarrelt neer over de hoofden van de toeschouwers. Dat klinkt als een mooie truc, maar wanneer de volgende dag blijkt dat de desbetreffende bank daadwerkelijk beroofd werd, krijgt het viertal in een klap enorme bekendheid met hun briljante, onverklaarbare roof. Ze kondigen nieuwe stunts aan waarbij ze als een soort Robin Hood geld geven van frauderende banken aan het publiek. De sterrencast bestaat onder meer uit Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Michael Caine, Isla Fischer, Mark Ruffalo en Morgan Freeman.

Voor meer info over de filmprogrammatie van ‘Now You See Me’ bij Kinepolis, surf naar www.kinepolis.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: