Patricia Kaas brengt met ‘Kaas chante Piaf’ een unieke avond vol emotie bij Kinepolis

Liefhebbers van het Franse chanson zullen op het puntje van hun stoel zitten want op donderdag 19 december 2013 brengt niemand minder dan Patricia Kaas hulde aan een van de grootste Franse iconen aller tijden: Edith Piaf.

‘Kaas chante Piaf’ is een show op initiatief van de Franse zangeres Patricia Kaas zelf en zal op 19 december op groot scherm vertoond worden in Kinepolis Brussel, Eigenbrakel, Luik en Palace. De unieke invulling die Patricia geeft aan de 21 mythische nummers, het lichtspektakel en de onbewerkte beelden van Edith Piaf die tijdens het concert getoond worden, moeten voor een buitengewone ervaring zorgen voor de kijkers in de filmzaal. De melancholieke emoties, die nergens zo sterk vertegenwoordigd waren dan in de nummers van Edith Piaf, worden dit keer mede versterkt door wonderboy Abel Korzeniowski die als Hollywoodcomponist reeds 2 Golden Globe nominaties op zijn naam mocht schrijven, waaronder eentje voor Tom Fords ‘A Single Man’, en maar liefst met 3 World Soundtrack prijzen naar huis ging. Korzeniowski gaf de gekende wereldklassiekers 'La Vie en Rose', 'Milord', 'L'hymne à l'Amour' en 'Non, Je ne Regrette Rien' een hedendaags jasje zonder in geen elk opzicht afbreuk te doen op het origineel.

Met deze nieuwe enscenering belooft ‘Kaas chante Piaf’ een unieke show te worden als eerbetoon aan Edith Piaf die dit jaar 50 jaar geleden overleed aan de gevolgen van een inwendige bloeding. ‘Kaas chante Piaf’ is een reeds opgenomen concert vanuit Olympia in oktober van dit jaar en wordt op donderdag 19 december om 19u45 voor het eerst op groot scherm getoond bij Kinepolis Brussel, Eigenbrakel, Luik en Palace.

Voor tickets surf naar www.kinepolis.be 

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: