Toen op woensdag 28 augustus de langverwachte film ‘One Direction: This Is Us’ in alle Kinepolis bioscopen uitkwam, gingen alle Belgische Directioners, wat de bijnaam van de fervente One Direction fans is, uit hun dak. Zeker toen het populairste bandlid, Harry Styles, zijn Belgische lookalike tegen het lijf liep in Brussel. Het idee dat de dubbelganger van Harry Styles dan ook daadwerkelijk in België woont, is iets wat meisjes- en sommige jongensharten effectief sneller deed slaan. Meteen werd er door 1D-fans een heuse klopjacht op facebook en twitter naar de onbekende jongen gehouden. Kinepolis besloot daardoor al snel om een oproep te plaatsen op de Kinepolis website en de lookalike uit te nodigen in een van de Kinepolis bioscopen. Uiteindelijk werd de bioscoopketen zelf door de jongeman benaderd.

De zestienjarige kerel blijkt Marius Mohsenpour te heten. Hij studeert op ‘École européenne’ in Woluwe en volgt er een wetenschappelijke richting met veel chemie, wiskunde en biologie. Zijn droom is dan ook om later dokter of chirurg te worden. Momenteel woont hij in Evere. Zijn grote passie is, net zoals de bandleden van One Direction, muziek maken. Hij speelt gitaar en is in zijn vrije tijd ook dj. Hij beschouwt zichzelf niet echt als superfan van One Direction, maar meent ook niets tegen de band te hebben. Hij stond te wachten op zijn vriendin aan de Kunstberg toen Harry Styles prompt naar hem toekwam. “Ik was verrast en had geen idee dat One Direction bezig was aan een langspeelfilm. Pas toen de film in Kinepolis uitkwam, kreeg ik enorm veel berichten van vrienden en kennissen die me in de film hadden gezien. Uiteindelijk ben ik de film dan ook met mijn vriendin gaan bekijken. Ik vind het best leuk, maar verwacht er verder niet al teveel van. Wel heb ik hierdoor een aantal fans bijgekregen,” aldus Marius.

Vrijdag 20 september komt Marius Mohsenpour om 16u naar Kinepolis Brussel om zijn beloning, nl. een 100 Days Card van Kinepolis, in ontvangst te nemen. Voor bijkomende informatie over ‘One Direction: This Is Us’, ga naar www.kinepolis.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: