De 2015 World Championship Finals live vanuit Paleis 12 en Berlijn

Op 24, 25 en 31 oktober 2015 kunnen de grootste gamefanaten van België hun hart ophalen in Kinepolis. Kinepolis, Coca-Cola en Riot Games slaan de handen in elkaar voor het “League of Legends” wereldkampioenschap 2015 en streamen de halve finales live vanuit Paleis 12 in Brussel en de grote finale live vanuit Berlijn. League of Legends is een van de populairste computerspellen ter wereld, gebaseerd op een modificatie van het spel Warcraft III.

Deze unieke ervaring heeft alles wat je verwacht van een “League of Legends” viewing party: een fantastische bijeenkomst waarbij de games beleefd en bekeken kunnen worden zoals nooit tevoren. De twee halve finales op 24 en 25 oktober bereiden de fans voor op de ultieme battle tussen de twee sterkste teams. De grote finale, en tevens de laatste wedstrijd van dit seizoen, wordt live uitgezonden op 31 oktober.

Na de eerdere voorrondes in Parijs en Londen strijkt “League of Legends” neer in Paleis 12 in Brussel. De twee voorstellingen, waarvoor elk 10.000 tickets beschikbaar waren, waren in enkele uren uitverkocht. Ook de tickets voor de finale in Berlijn zijn in een recordtempo uitverkocht. Gelukkig is er nog steeds de mogelijkheid om het evenement live en op groot scherm mee te maken samen met andere fans bij Kinepolis. Een unieke beleving!

Praktisch

De halve finale op 24 oktober begint om 15u30. De tweede halve finale op 25 oktober begint om 13u30 en beide uitzendingen vinden plaats in Kinepolis Antwerpen en Luik. De uitzending in Antwerpen is in het Engels, in Luik in het Frans. De finale op 31 oktober begint vanaf 11u30 en vindt plaats in Kinepolis Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk en Luik.

Tickets voor deze fantastische ervaring kosten €16 en €14 met je Kinepolis Student Card.

Meer info over het event vind je hier:

Over Kinepolis

Kinepolis Group ontstond in 1997 uit een fusie van twee familiale bioscoopgroepen, en werd beursgenoteerd in 1998. Kinepolis staat voor een innovatief bioscoopconcept dat als baanbrekend geldt binnen de sector. Kinepolis Group telt 35 bioscopen, verspreid over België, Nederland, Frankrijk, Spanje, Zwitserland en Polen. Naast haar bioscoopactiviteit is de groep ook actief in filmdistributie, eventorganisatie, schermreclame en vastgoedbeheer. 2.100 medewerkers zetten zich elke dag in om miljoenen bioscoopbezoekers een onvergetelijke filmbeleving te bezorgen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: