André Rieu - Kinepolis

Met kerst en Nieuwjaar in het vooruitzicht zet Kinepolis de feestdagen al op 22 december om 16u45 in met de internationale superster André Rieu. Tijdens ‘Home For Christmas’ trakteert de ‘Koning van de Wals’ de muziekliefhebbers, samen met zijn Johann Strauss Orkest, solisten en koor, op 26 wonderlijke kerstklassiekers waaronder ‘Jingle Bells’ en ‘Silent Night’.

Dit ‘Home For Christmas’ concert is voornamelijk bij André thuis opgenomen, bij zijn romantisch middeleeuws kasteeltje in Maastricht. André Rieu voert in zijn besneeuwde, prachtig versierde tuin en in de St. Pieterskerk tegenover zijn huis 26 kerstklassiekers uit. Voor zijn open haard gezeten, vertelt André een kerstverhaal en legt hij uit hoe hij kerst viert met zijn geliefden.

"Ik zou er niet tegen kunnen om rond de feestdagen niet bij mijn gezin te zijn. En dat gevoel is nog veel sterker nu ik kan genieten van de glunderende gezichten van mijn kleinkinderen als ze voor het eerst de kerstboom met de pakjes eronder zien,” vertelt de Nederlandse violist en orkestleider, “Het hele jaar door werk ik hard en reis ik de hele wereld rond om mijn publiek en mijn fans van mijn muziek te laten genieten, behalve met Kerstmis. Dan ben ik altijd thuis! Met ‘Home For Christmas’ wil ik niet alleen mijn persoonlijke gedachten over deze speciale periode aan het einde van het jaar delen, maar wil ik mensen ook laten meegenieten van mijn eigen selectie van de prachtigste kerstklassiekers van over de hele wereld. De gehele productie, vanaf het sacrale ‘Silent Night’ en ‘Ave Maria’ tot populaire klassiekers zoals ‘White Christmas’ en ‘Go Tell It On The Mountain’ is een viering van het leven, de vrede en de muziek."

Tijdens dit unieke ‘Home For Christmas’ concert bij Kinepolis zullen eveneens speciale gastoptredens van de Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar, het Sjamaes kinderkoor en de pas tien jaar oude ballerina Rosa hun opwachting maken. Het repertoire loopt uiteen van traditionele kerstklassiekers tot emotionele ballads.

Kerstliefhebbers en André Rieu fans kunnen voor dit onvergetelijke kerstconcert bij alle Kinepolis bioscopen terecht op zondag 22 december om 16u45. Voor tickets surf naar www.kinepolis.be. 

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
André Rieu
Datum: 
22 december 2013
Locatie: 
Kinepolis, Vlaanderen

Reservatie:

Meer over