“Ik zie elke Bondfilm in de cinema” – Katrien Spilliaert

James Bond is al 50 jaar razend populair. Dat toont het succes van SKYFALLTM, de 23ste film waar de wereldberoemde spion de hoofdrol in speelt, nog maar eens aan. Kinepolis had vanavond de eer om de miljoenste Skyfallkijker in de bloemen te zetten. Katrien Spilliaert (32) uit Londerzeel was de gelukkige.

Het succes van SKYFALLTM is enorm. De 23ste James Bond film breekt wereldwijd verscheidene records, en ook in België is dat niet anders. Vandaag omstreeks 19u30 ging het miljoenste kaartje voor Skyfall over de toonbank en dat liet Kinepolis niet ongemerkt voorbijgaan. Katrien Spilliaert kocht het miljoenste kaartje en werd door Kinepolis feestelijk opgewacht.

“Dit had ik echt niet verwacht”, vertelt Katrien. “Mijn man en ik wisten zelfs niet dat de film al aan een miljoen kijkers zat!” Of Katrien een James Bondfan is, daar twijfelt ze even. “Echt een hyperfan zou ik mezelf niet noemen. Maar elke keer er een Bondfilm uitkomt, ga ik deze wel in de bioscoop zien. Dus ja, misschien ben ik dan toch echt een fan.” (lacht)

De geluksvogel werd door Kinepolis beloond met een unieke, officiële oorkonde als miljoenste bezoeker, een poster van de film en een cadeaupakket met Kinepolistickets, DVD’s en nog veel meer.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: