Ter gelegenheid van de 75ste verjaardag van de Koningin Elisabethwedstrijd, presenteert Kinepolis het prestigieuze slotconcert van de violisten op donderdag 14 juni live in Kinepolis Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven, Luik en Imagibraine.

De vioolsolisten Andrey Baranov, Tatsuki Narita & Hyun Su Shin werden ondertussen bekend gemaakt als laureaten van de wedstrijd. Hun slotconcert wordt vanuit de Bozar in Brussel gebracht onder leiding van Michel Tabachnik, die sinds 2008 ook muziekdirecteur is bij het Brussels Philharmonic.

Deze muzikale voorstelling kadert in de uitbreiding van het culturele aanbod van Kinepolis. Sinds kort brengt Kinepolis duizenden cultuurliefhebbers naar de bioscoop voor topproducties van opera, ballet, theater en musical. De 75ste editie van de Koningin Elisabethwedstrijd mag niet ontbreken en vult de culturele lijst mooi aan.

Dankzij continue investeringen in digitale vernieuwingen, staan alle voorstellingen bij Kinepolis garant voor een intensieve beeld - en geluidservaring in High Definition kwaliteit. Hierdoor wordt ook de live-vertoning van het slotconcert van de Koningin Elisabeth wedstrijd een unieke beleving.

Praktisch
Wanneer: 14 juni 2012 - 20u00
Waar: Kinepolis Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven, Luik en Imagibraine
Meer info en tickets: www.kinepolis.be/koninginelisabethwedstrijd

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: