Universal Music België verwelkomt de succesvolle Belgische DJ Kid Noize in zijn familie.

De in Anderlecht geboren Kid Noize is een componist, muzikant en producer die in Wallonië op handen wordt gedragen. Zijn debuutalbum ‘Dream Culture’ (2017) prijkte 52 weken lang in de Belgische Ultratop albumverkooplijsten, mede dankzij het grote succes van singles “Do You Know” en “Ocean”, die op de D6bels Music Awards (de Waalse MIA’s zeg maar) de trofee voor “Hit van het jaar” kreeg.

Kid Noize belandde met zijn electrosynthpop reeds in het voorprogramma van o.a. Stromae, Faithless, Die Antwoord en The Prodigy. Na een uitverkochte AB show, een uitgebreide tournee en grootse festivals de voorbije twee zomers (met een set op o.a. Tomorrowland), werkt Kid Noize aan een tweede album dat eind januari 2019 verschijnt. ‘The Man with a Monkey Face’ zal de nieuwe plaat heten en ze bevat samenwerkingen met zangers uit België, Amerika, UK en Nieuw-Zeeland. Voorbode van dit album is het nummer ‘Play’ dat de voorbije maanden op de radio te horen was, en opvolger ‘Girl’ die vanaf morgen, vrijdag 28 september, beschikbaar zal zijn op alle download- en streamingplatformen.
Samen met zijn plaat brengt Kid Noize ook een eerste stripalbum uit waarin hij zelf de hoofdrol speelt, via uitgeverij Dupuis. In oktober verschijnt er al een voorpublicatie in het Franstalige striptijdschrift Spirou (in Vlaanderen beter bekend als Robbedoes).

Net als deadmau5 of SBTRKT draagt Kid Noize een masker. In dit geval dat van een aap. Zijn concerten, clips, muziek en strips katapulteren je naar een andere wereld.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over