Sinds 2011 is er veel veranderd voor Kevin. met de titel van winnaar “Pop Idol 2011” op zak heeft hij een achtbaan van gebeurtenissen meegemaakt op zijn reis als artiest, en de tijd is nu gekomen voor Kevin om een nieuw begin in te luiden; Kevin Mason .

Voorheen bekend als 'Kevin', was het moeilijk om hem te identificeren zonder in een gesprek de invoering van de merknaam "winnaar Idool 2011" toe te passen . De kroning van de populaire TV format was een meer dan uitstekende prestatie van Kevin, maar het werd tijd om dit “merk imago” van zich af te werpen en zijn ware kunnen te tonen. De jonge artiest besloot de krachten te bundelen met een nieuw platenlabel en internationaal management team om zo de start van dit wereldwijde pop project te choreograferen. Om elke stap wel overdacht te nemen werd een strategie duidelijk in kaart gebracht. Stap 1 was zonder twijfel de artiestennaam. Kevin en team waren het erover eens dat alleen Kevin niet voldoende was, een achtervoegsel werd geboren. Als artiest zou Kevin voortaan door het leven gaan als Kevin Mason.

Tijdens de afgelopen 6 maanden heeft Kevin Mason gewerkt in de studio met producers en schrijvers uit de hele wereld , het perfectioneren van zijn werk is een absolute must voor Kevin, eerder zou hij zijn “kindje” niet in handen van de fans en de industrie geven. Als een artiest rijpt in leeftijd en capaciteiten, dan is het belangrijk om deze groei te reflecteren naar zijn stemgeluid en muziek. Kevin Mason’s debuutsingle “Falling Down” zal in januari 2015 aan het publiek overgedragen worden en zal een bewijs zijn van zijn uitzonderlijke groei als artiest. ‘Falling Down’ is een uiting van het charisma en sterke persoonlijkheid, eigenschappen die Kevin de afgelopen jaren sterk wist te ontwikkelen. De zanger wist een uitmuntende weergave van zijn gevoelige en unieke stemgeluid neer te zetten.

De afgelopen 3 jaar waren een enorme leerervaring voor Kevin en elke gebeurtenis en blootstelling aan momentums hebben KM doen rijpen waardoor hij nu helemaal terug is, klaar voor de volgende etappe in zijn groeiende carriere.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over