Welke ploegen bemachtigen deze week de vier laatste kwartfinaletickets van de UEFA Champions League? Real Madrid, Barcelona, Bayern München en Borussia Dortmund zijn ondertussen al geplaatst voor de volgende ronde. Morgen, op dinsdag 14 maart, probeert Sevilla zich voor het eerst sinds 1958 nog eens te plaatsen voor de kwartfinales tegen Leicester City. Op woensdag 15 maart zakt Kevin De Bruyne met City af naar Monaco om door te stoten naar de volgende ronde.

Sevilla op zoek naar eerste kwartfinale in 59 jaar op dinsdag 14 maart 2017 om 20.15

In de heenwedstrijd zag het er lange tijd niet goed uit voor Leicester City, maar een kwartier voor tijd zorgde Jamie Vardy voor een belangrijk uitdoelpunt. De wedstrijd eindigde op 2-1 in het voordeel van Sevilla. Alles is nog mogelijk in de terugwedstrijd. De Engelsen verloren deze campagne nog geen enkele thuiswedstrijd. Sevilla is ondertussen al acht keer op rij ongeslagen en hoopt nu voor het eerst in lange tijd door te stoten naar de kwartfinales.

Het wedstrijdcommentaar is van Dirk Deferme en Marc Degryse. Tom Coninx ontvangt analisten Jan Boskamp en Aad de Mos in de studio. Daarnaast is er ook een uitgebreide samenvatting van de wedstrijd tussen Juventus en FC Porto.

Kevin De Bruyne probeert kwartfinaleticket in de wacht te slepen op woensdag 15 maart om 20.15

Op woensdag 15 maart probeert Kevin De Bruyne met Manchester City een plaats in de kwartfinale af te dwingen. De Citizens kunnen zich zo voor de tweede keer ooit kwalificeren voor de kwartfinale van de Champions League. In de spectaculaire heenwedstrijd wist City alsnog een achterstand om te buigen met drie goals in de laatste 20 minuten van de wedstrijd. Het werd uiteindelijk 5-3. City-coach Pep Guardiola weet dat de buit nog niet binnen is: “We leven nog, maar als we niet scoren in Monaco liggen we uit het toernooi.”

Peter Morren en Tom Soetaers zorgen voor het wedstrijdcommentaar. Stijn Haeldermans en Gilles De Bilde schuiven hun benen onder de analistentafel bij Tom Coninx. Er is ook een uitgebreide samenvatting van de wedstrijd tussen Atlético Madrid en Bayer Leverkusen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over