Als het schooljaar erop zit, pakt Ketnet uit met een verrassing van formaat! Op Ketnet School’s Out ontmoeten de ketnetters hun favoriete Ketnetwrappers, swingen ze mee met de Ketnet Band en rocken ze erop los met Nailpin. Verder is er ook een Ketnethelden-wedstrijd, waarmee coole prijzen te winnen zijn en – last but not least – mogen alle Ketnetters binnen aan halve prijs!

Schreeuw het uit op Ketnet School’s Out!
De straffe gasten van de Ketnet Band luiden dit jaar al rockend de zomervakantie in op Ketnet School’s Out! Eric, Grietje en Kobe brengen er tal van bekende hits zoals ‘De gekke Pinguïndans’ en ‘Rikketikketik (Ketnet is jarig)’, maar ook hun nieuwe zomersingle ‘Te cool voor mij’ zal niet ontbreken.

Wie het nog een tikkeltje ruiger wil, kan helemaal uit zijn dak gaan met het eerste Ketnet-optreden van Nailpin! Deze coole punkrockers staan niet mis in het avontuurlijke en wilde decor van Walibi en zullen ongetwijfeld voor een springend podiumplein zorgen.

Word een held op Ketnet School’s Out!
Ketnet daagt alle Ketnetters ook uit om een echte Ketnetheld te worden. Elke leeftijdscategorie krijgt van de Ketnetwrappers enkele uitdagingen die in de loop van de dag uitgevoerd moeten worden. De Dalton Terror of de Cobra, de Keverbaan of de Calamity Mine…

Voor elke leeftijdsgroep zijn er aangepaste uitdagingen. Wie de uitdagingen tot een goed einde brengt wordt een echte Ketnet-held! En natuurlijk zijn er ook coole prijzen te winnen…

Alle Ketnetters aan halve prijs!
En alsof dat alles nog niet genoeg is om met een brede glimlach de vakantie tegemoet te gaan, zorgt Ketnet er nog voor dat alle Ketnetters binnen mogen aan halve prijs! Ook al hun vrienden, mama, papa en begeleiders genieten van dit voordeel. Genoeg redenen dus om met de hele Ketnetbende af te zakken naar Ketnet School’s Out in Walibi.

meer info op www.ketnet.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: