Ketnet vernieuwd. Dat is het minste wat we van Ketnet de komende maanden mogen verwachten want vanaf 1 april zal Ketnet uit 3 blokken bestaan.

Het eerste blok is de peuterzone. De Peuterzone is voor de allerkleinsten onder ons die pas kennismaken met televisie en in deze zone zal is het vooral de bedoeling om de nieuwsgierigheid van kleuters en peuters te stimuleren. Het zal 1 grote ontdekking worden voor de kleinsten onder ons. De peuterzone bevat vooral korte programma's en zendt alle weekdagen uit tussen 8 uur en 9 uur s'morgens en tussen 15.30 uur en 16.30 uur. In het weekend is de peuterzone er ook tusse 7 en 8 uur.

Voor de kinderen die de peuterzone ontgroeien of die zich te groot hiervoor voelen is er de Kinderzone. Dit wordt het hoofdblok van Ketnet en hier zullen ook vele nieuwe programma's op het scherm te zien zijn. De kinderzone staat garant voor veel plezier en gelach. Het creatieve zal uit de kindjes gehaald worden. Het groepsgevoel zal hierbij ook versterkt worden. De Kinderzone is er elke weekdag tussen 6.30 uur en 8.00 uur en 16.30 uur en 18.30 uur (Op woensdag begint dit al om 14.00 uur). Op zaterdag kan je van 8.00 uur tot 12.00 uur en van 15.30 uur tot 20.00 uur kijken naar de Kinderzone. Op zondag is dit enkel van 8.00 uur tot 13.00 uur.

Het kan natuurlijk zijn dat je ook hier te klein voor voelt dan is er nog de Pre-adolescentenzone. In de pre-adolescentenzone houdt zich bezig met vissen naar de ware identiteit van deze kinderen. Dit zal gebeuren met veel vallen en opstanen. De pre-adolescentenzone is er elke weekdag van 18.30 uur tot 20.00uur.

De komende uren en dagen mag je nog meer over de verandering van Ketnet verwachten en hun nieuwe programma's.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: