Met haar nieuwe single ‘Een verlangen te groot’, die nu vrijdag 5 januari verschijnt, blikt kersverse mama Lindsay positief terug op de voorbije periode waarin ze, samen met haar vriend Kris, probeerde zwanger te geraken. “De tekst heb ik zelf geschreven. Jan Smitschreef de muziek, Edwin de Groot en Marcel Fisser stonden opnieuw in voor de productie. ‘Een verlangen te groot’ is een universeel, autobiografisch liedje dat ik in eerste instantie dankbaar opdraag aan onze dochter Lisa-Marie. Daarnaast wil ik met dit liedje mijn steun betuigen aan vrouwen en koppels die verlangen naar een kindje maar die moeilijk zwanger geraken. Dankzij het team van professor dr. Michel De Vos van UZ Jette is het ons gelukt om zwanger te geraken, maar de weg er naartoe was niet evident. Tijdens een zoveelste slapeloze nacht typte ik de tekst op mijn smartphone. Toen we in Spanje waren vroeg ik aan mijn goede vriend Jan Smit of hij de tekst eens wou bekijken en of hij het zag zitten om er muziek voor te schrijven. Een uur later stuurde Jan mij een mail met de instrumentale versie, ingespeeld op z’n gitaar. Zo snel ging het dus!

Nog tot maart geniet Lindsay met volle teugen van haar moederschapsrust. “Oorspronkelijk was ik uitgerekend op 6 januari, Driekoningen, maar Lisa-Marie was er al op 19 december waardoor we samen met haar en onze familie Kerstmis en Nieuwjaar konden vieren. We zijn heel gelukkig dat ze er is.

De nieuwe single ‘Een verlangen te groot’ is de voorbode van een nieuw album dat in het voorjaar verschijnt. Vanaf vrijdag 5 januari is het liedje digitaal te koop (iTunes) en te beluisteren via diverse stream kanalen. Lindsay viert '10 jaar Lindsay', op zondag 29 april, om 16.00 uur in zaal De Doos op het provinciaal domein De Gavers in Geraardsbergen.

Tickets voor het verjaardagsconcert kunnen vanaf nu besteld worden op www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (Max. €0,30/Min).

Meer info over Lindsay, kan je vinden op www.infolindsay.be. De nieuwe single van Lindsay kan je kopen op iTunes en HIER beluisteren op Spotify.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over