Studio 100 TV heeft vanaf 19 september heel wat nieuws in petto. Naast drie kersverse gezichten die de kinderen dagelijks zullen aanspreken vanuit Plopsaland, komen er een heleboel nieuwe programma’s aan. En er is meer. Studio 100 TV zit ook in een nieuw kleedje met frisse kleuren en een nieuw logo.

Hoe dit eruitziet ontdek je in de tv-spot hieronder.

Joyce, James En Annabet

Joyce Beullens, James Cooke en Annabet Ampofo heten de kijker voortaan elke dag welkom op Studio 100 TV. Zij presenteren vanuit Plopsaland en zullen het jonge publiek alles vertellen over de nieuwste programma’s, muziekclips, films en shows!

Nieuwe Reeksen

Daarnaast brengt Studio 100 TV maar liefst vier gloednieuwe lokale reeksen:

Flin & Flo is een reeks die gaat over de onverwachte vriendschap tussen een ridder en een jonge draak. In hun zoektocht naar kwaadaardige draken beleven ze de spannendste avonturen! (vanaf 28 september, van ma t/m vrij om 17u30)

Nog meer avontuur brengt Lolly Lolbroek in De avonturen van Lolly Lolbroek, waarin Lolly de dochter van Lex Lolbroek, een uitvinder die vaak van huis is, samen met haar vrienden Kara en Marx geregeld een uitvinding van Lolly’s vader uittesten. Maar… die experimenten lopen telkens weer fout en al zeker wanneer buurman Hubert weer eens binnenloopt voor een stukje taart. (vanaf za 3 oktober, elke za om 8u45)

TwiniPop is er voor de allerkleinste kijkers. Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. Ze leert dansen van haar grote zus, Pippa die danseres is! Ook kleine broer Toni is er vaak bij en ze beleven samen met z’n drie de gekste avonturen! (vanaf 12 oktober, van ma t/m vrij om 17u55)

En er komt ook een gloednieuwe reeks rond Kabouter Plop boordevol muziek, want in Plop & De Peppers leren we Pepijn, Pol en Pip kennen die samen met Plop de muziekgroep ‘De Peppers’ vormen. Ze beleven samen heel wat avonturen in het kabouterbos! (vanaf 19 oktober, van ma t/m vrij om 17u40)

Premièreweekend

We starten dit weekend met een premièremoment, want morgenvroeg is er om 9u de tv-première van de K3 Verjaardagsshow 15 jaar en geven we de kijker alvast een voorsmaakje van de nieuwe programma’s. Van 7u tot 9u is er van elke nieuwe reeks een aflevering te zien. (met een herhaling op zondag van 16u tot 18u).

En daarnaast start morgen om 8u25 ook het tweede seizoen van K3 Kan Het!, waarin Karen, Kristel en Josje de leukste en gekste kinderdromen waarmaken van kinderen die hun grootste wens hebben ingestuurd! Van racepiloot of burgemeester worden, over je eigen moestuin aanleggen, model zijn op een modeshow, leren zeilen tot zelfs je eigen stripfiguurtje tekenen: Geen enkele droom of wens is te gek voor K3, want K3 … kan het! (Elke zaterdag om 8u25)

Verder volgt eind oktober een nieuw seizoen van Slot Marsepeinstein en brengen we in de kerstvakantie een nieuw programma rond K3, waarin we de meisjes in hun eerste maanden achter de schermen volgen.

Natuurlijk zullen vaste waarden zoals “SHOWTIME” met elke dag om 18u een Studio 100 show, de films en de vele muziekclips niet ontbreken. En ook een hele lading succesreeksen van Studio 100-figuren zoals Tashi, Florries Draakjes, Dive Olly Dive, Regenboog, Blinky Bill, de Van Leemhuyzen quiz, Big & Betsy, Pippi Langkous, Niels Holgersson, Pinokkio, Wickie en nog vele andere zijn te zien op Studio 100 TV.

Studio 100 TV is er m.a.w. helemaal klaar voor om het jonge publiek te kunnen laten genieten van nog meer lokale tv-programma’s.

Een overzicht van de programma’s vindt u via de gloednieuwe website www.studio100.com/tv

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over