Stef Bos is in Zuid Afrika genomineerd voor een belangrijke theaterprijs (Fiesta) in de categorie ‘beste muzikale theatervoorstelling van 2017’. De nominatie is te danken aan de soloversie van zijn voorstelling KERN. De Jury oordeelde dat hij “met deze voorstelling een absoluut hoogtepunt bereikt als songwriter die de ontroering, het engagement en de humor organisch in elkaar laat overlopen. Hij danst trefzeker op het koord tussen het universele en het persoonlijke, tussen het Afrikaans en het Nederlands.”

De naam van deze prijs (Fiesta) verwijst naar de verschillende ‘Kunstefeeste’ (Theaterfestivals) waar nieuwe theaterproducties te zien zijn en beoordeeld worden.

De voorstelling werd in het najaar van 2017 ten doop gehouden op de Theaterfestivals van Nelspruit (Innibos) en Potchefstroom (Aardklop).

In Februari 2018 worden de uiteindelijke prijzen uitgereikt tijdens een TV GALA op de Zuidafrikaanse televisie. Stef Bos stelt zijn nieuwe album Kern voor in Paradiso (NL) op 11 januari en in Ancienne Belgique (BE) op 19 januari.

Daarna gaat Stef uitgebreid op tournee. Beluister hier de single 'Welkom'

Alle speeldata: http://www.rumoer.be/site/?portfolio=stef-bos

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over