Festival Mundial heeft woensdagmiddag tijdens het lunchuur nietsvermoedende senioren verrast met een intiem en akoestisch optreden door Kenny B.

In woonzorgcentrum Padua in de Tilburgse wijk Oud-Noord werd de lunch op 1 april plotseling afgesloten met live muziek. De artiest in kwestie is Kenny B, een reggae-pop muzikant die zijn hit “Als je gaat” en zijn nieuwe single “Parijs” akoestisch voor de senioren speelde. De bewoners waren stuk voor stuk verrast, een actie als deze hadden ze op 1 april niet verwacht. Er worden in het seniorenhuis wel vaker vernieuwende activiteiten georganiseerd, maar zelden was een activiteit zo onverwacht als deze.

Na zijn optreden liep Kenny naar Mevrouw Otten, een bewoner van het centrum, toe met een bos bloemen en een cheque. Deze dame had volgens het personeel van Padua wel een extraatje verdiend en daarom werd ze, in de lijn van Kenny B’s nieuwe single “Parijs”, verrast met een reisje naar Parijs voor twee personen. Op de vraag wie ze mee zou nemen, antwoordde ze lachend ‘mijn dochter!’ Voor mevrouw Otten is het de eerste keer dat ze naar de stad gaat en ze kan niet wachten om te gaan, ‘dit had ik nooit verwacht, ik ga eindelijk naar Parijs!’

Deze actie maakt deel uit van een lijn verrassingen bedacht door Festival Mundial. Dit jaar is de 28e editie van het festival en het thema is “Viva la Fiesta!”. Festival Mundial wil aan iedereen laten zien dat elke dag een feestje kan zijn en laat dit zien door regelmatig (groepen) mensen te verrassen met een spontaan etentje, een festivalticket of, zoals nu, een onverwachte reis naar Parijs. De tickets voor het festival zijn beschikbaar op de website.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Festival Mundial
Datum: 
27 en 28 juni 2015
Locatie: 
Spoorzone, Tilburg
Meer over