Maak je klaar voor heel wat chaos in onze hoofdstad! De Amerikaanse rapper Ken Carson komt op vrijdag 27 september La Madeleine in Brussel helemaal op zijn kop zetten. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 26 april om 10u via livenation.be.

Ken Carson bracht eind vorig jaar zijn nieuwste album 'A Great Chaos' uit en daar hoort natuurlijk een wereldtour bij. Het album debuteerde op indrukwekkende wijze op nummer 11 in de Billboard 200 en werd geprezen door iconen als Jay-Z, Drake, J. Cole en de zanger van Red Hot Chili Peppers, Anthony Kiedis. De baanbrekende rapper bleef echter niet stilstaan en dropte begin deze maand nog een nieuwe single, "overseas". De single verzamelde in de eerste 24 uur maar liefst drie miljoen wereldwijde streams en werd door onder andere Rolling Stone getipt als 'best new release'. Ook live weet Ken Carson indruk te maken, zo maakte hij vorige week nog zijn Coachella debuut. Maak je dus klaar om samen met deze rising hip-hop star geschiedenis te schrijven op vrijdag 27 september in La Madeleine!

Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 26 april om 10u via livenation.be en kosten €30,40 (inclusief servicekosten). Er zal ook een 'Early Entry & Merch Package' beschikbaar zijn aan €101,04.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over