Jandino Asporaat komt naar Vlaanderen met zijn energieke show Keihard. Hij is een Nederlands stand-upcomedian, acteur, televisiepresentator, zanger, producent en imitator van Curaçaose afkomst. Zijn nieuwe theatershow KEIHARD komt hij éénmaal in België spelen in het Openluchttheater Rivierenhof.

Als er iemand in de showbusiness keihard gaat, dan is het Jandino wel. Deze man doet niet aan concessies als het om zijn carrière gaat. Bij hem is het simpel, je komt en je gaat. Daartussen moet je lachen, het liefst keihard! Precies dat gaat hij verzorgen in zijn zesde show. Hij brengt een hilarische avond met typetjes, stand up comedy, zang en dans.

Zomer 2017 stond hij met een spectaculaire show in een uitverkochte Kuip in Nederland en in 2018 is hij wegens groot succes terug op theatertour met zijn nieuwe show Keihard.
Die tour wordt dus afgesloten in het prachtige OLT te Deurne, de enige keer dat hij de show KEIHARD zal spelen in België.

Jandino is gekend op Nederlandse televisie met zijn eigen talkshow De Dino Show en zijn deelnames aan verschillende panelprogramma's. Daarnaast maakte ohij ok een eigen bioscoop film Bon Bini Holland wat een groot succes was in Nederland!
Ook op Vlaamse televisie zat hij naast Philippe Geubels als jury lid in De Slimste Mens, als panellid in Beste Kijkers (VTM) en De Twaalde Man (Eén).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Keihard
Datum: 
28 juli 2018
Locatie: 
OLT Rivierenhof, Deurne
Meer over