Vanuit het niets haalde de jonge Kaye Styles de finale van Eurosong 2006. Met het nummer “Profile” veroverde de ,uit Ghana afkomstige, Leuvenaar de harten van de tv-kijkers.

Het grote Eurovisiesongfestival in Athene haalde hij net niet maar de deelname was het begin van zijn succesverhaal. Samen met jurylid Johnny Logan scoorde hij één van de zomerhits van het jaar. Tegenwoordig scoort hij met “Prison Break Anthem”, het themanummer van de gelijknamige Fox reeks. Kaye Styles sluit 2006 in schoonheid af. Op zondag 3 december staat hij in het voorprogramma van Christina Aguilera in het Sportpaleis. Christina Aguilera van haar kant is intussen ook aan een nieuwe verovering van de hitparade begonnen met de knappe nieuwe single “Hurt”. Ook verzilverde ze haar nominatie voor een MTV Europe Music Award. De Amerikaanse nam het beeldje voor ‘Best Female’ mee naar huis. Vandaag start in het Engelse Sheffield het Europese luik van haar “Back To Basics Tournee” die haar op zondag 3 december naar het Sportpaleis in Antwerpen brengt. Er zijn nog tickets voor dit concert te verkrijgen !

Info & tickets :
Ticketprijs: 48 euro – 42 euro – 33 euro (excl. reserveringskosten) De tickets kunnen gereserveerd worden via Goformusic : 0900 2 60 60 – www.goformusic.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: