Dinsdagavond verzamelde Kate Ryan haar muzikale bende in het Cultureeel Centrum Den Egger in Schepenheuvel. Voor een fijn gezelschap van om en bij de 400 à 500 mensen heeft Kate Ryan haar Alive show al eens helemaal uitgetest. “Voor mij is het concert van nu zaterdag in de Lotto Arena heel belangrijk. Het is toch de allereerste keer dat ik op zo’n manier met de live-band, met dansers kortom met een totale show naar buiten kom.”, zegt de Kempense zangeres. “Om ons goed voor te bereiden hadden we een soort van try-out concert voorzien en dat was dinsdagavond in Scherpenheuvel”.

Wat wij te zien en te horen kregen, laat het allerbeste vermoeden voor morgen. Het worden voor Kate Ryan wel spannende dagen want de hamvraag is of haar nieuwe gitaar, bekleed met Swarovski steentjes tijdig in Antwerpen gaat geraken. “Ik ben inderdaad nog aan het wachten op mijn nieuwe gitaar, bezet met heel mooie Swarovski steentjes. Ja, het gaat om een uniek model dat ik heb laten maken voor de Kate Ryan Alive show van zaterdag. Ik hoop dat ze er op tijd geraakt, want anders zou het zonde zijn van de moeite die we gedaan hebben.”, zegt Kate Ryan.

Wie morgen naar Kate Ryan Alive in de Lotto Arena wenst te komen zal zich moeten haasten. Er zijn nog tickets beschikbaar maar de organisator PSE en TTT laten weten dat er al veel zitjes bezet zijn. Uiteraard brengt Kate Ryan als extra in haar show de meer dan waarschijnlijke nieuwe single ‘L.I.L.Y’. “L.I.L.Y., dat zijn de initialen voor Like I Love You, meteen de titel van mijn meer dan waarschijnlijke nieuwe single. Vorige week zijn we het nummer in Zweden gaan opnemen en ik ben echt heel blij dat we het nog tijdig hebben klaargekregen zodat ik het met mijn live-band in de Lotto Arena kan brengen.”, zegt Kate Ryan.

Van de Nederlandse nummer 1 artiest Jeroen van der Boom heeft Kate Ryan – via deze weg – alvast veel gelukwensen gekregen voor haar concert nu zaterdag in Antwerpen. “Ik vind Kate Ryan een absolute topmeid. We hebben elkaar deze zomer ontmoet op een middag in Q’s Beach house in Nederland. Dat was heel gezellig. Zij speelde er iets akoestisch op gitaar en ik moet zeggen dat ik echt onder de indruk was. Jammer dat ik zaterdag niet naar Antwerpen kan komen kijken, hoe dan ook wens ik haar veel succes toe!”, zegt Jeroen van der Boom.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: