Kate Ryan nam gisteren haar videoclip op voor haar nieuwe single "Alive" die ze woensdag nog trots voorstelde in Tien om te zien. Dat het een spectaculaire clip moest worden werd ons op voorrand al beloofd. Na gisteren kunnen we dit alvast beamen net zoals dat het voor kate een supervermoeiend dag geweest is.

Wij kunnen jullie alvast een stukje vertellen hoe de clip er uit zal zien. Kate Ryan zit opgesloten in een aquarium. In dit surrealistisch kader, waar zij het onderwerp is voor observatie (ov door japanners), zal zij langzaam tot leven komen.Om haar eigen leven terug in handen te nemen breekt Kate Ryan uit haar aquarium.

We krijgen een ontploffing van het aquarium, de japanners worden overspoeld, met andere woorden Kate wordt ALIVE. Terwijl enkele japanners het op een lopen zetten, zal Kate nog over één van hen kruipen en hem 'teasend' en lippend enkele lyrics toezingen. Kate trekt vervolgens de wijde wereld in om haar 'blijde' boodschap te verkondigen.

De stilgevallen en grijze wereld wordt gesymboliseerd door middel van een file. Iedereen zit verveeld voor zich uit te staren: doelloos en rusteloos. Als we plots Kate Ryan via een achteruitkijkspiegel de file zien binnenkomen via de daken van wagens gaan de poppen aan het dansen. Aanvankelijk wordt ze verbouwereerd aangekeken, maar gaandeweg zal zij meer en meer mensen enthousiast maken met haar song.

Meer en meer mensen zullen "uit hun grijze bestaan treden" en de file opgeven om 'en masse' Kate te volgen. Als grote finale transformeert de eens grijze en stilgevallen tunnelfile in een heus festijn met Kate Ryan op een truck als geeft ze een optreden voor de menigte. Rondom de truck staan de wagens in een halve cirkel opgesteld. Het wordt één groot feest.

Wij woonden gisterenavond de opnames op de set onder de viaduct van de E314 bij in Leuven en serveren jullie nu alvast een heel pak foto's van de opnames van de clip.

Opnames Clip 'Alive'

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: