Kat Von D - Amerikaans tattoo-artieste, tv-persoonlijkheid, model, entrepreneur en artieste - stelt op 5 mei 2022 haar eerste studioalbum 'Love Made Me Do It’ voor in La Madeleine in Brussel.

Lang voor haar geschiedenis schrijvende tatoeageontwerpen, haar deelname aan verschillende reality tv-shows, haar bestseller boeken en invloedrijk schoonheidsimperium, toonde Kat Von D op jonge leeftijd al haar muzikaal talent. Ze genoot een klassieke muziekopleiding en zo werd muziek haar eerste creatieve taal en meest vertrouwde uitlaatklep.

In het verleden deed Kat Von D al enkele kleine uitstapjes binnen de muziekwereld. Zo zong ze de vocals in voor de Finse gothic rockband The 69 Eyes. Daarna volgden samenwerkingen met onder andere Prayers, IAMX en Gunship. De afgelopen twee jaar volgde ze gedurende 6 dagen per week zangles bij Ken Tamplin en plantte ze het zaadje van haar eerste studioalbum tijdens sessies met de legendarische Grammy-genomineerde Linda Perry. In 2021 ruilde ze deze uitstapjes in voor haar eigen reis binnen de muziekwereld. In augustus bracht ze haar eerste studioalbum 'Love Made Me Do It’ uit.

'Exorcism’, de eerste song van haar debuutalbum, is meteen een artistieke sprong op vlak van klank en songwriting. 'Exorcism’ neemt de luisteraar mee op een reflectieve reis door de verschillende cycli van liefde en verlies, wedergeboortes en overgangen, de gevoelens van kwetsbaarheid en tegenspoed waarmee een vrouw dagelijks geconfronteerd wordt. De song neemt je mee in een rollercoaster van emoties: verwondering, rust, vreugde, pijn en uiteindelijk ook hoop.

Dompel je onder in deze wereld vol synths en post-punk droomlandschappen en laat je meeslepen door tientallen verschillende gevoelens die gegarandeerd door je lichaam zullen razen. De ticketverkoop start op vrijdag 10 december om 10u via greenhousetalent.com

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Kat Von D
Datum: 
5 mei 2022
Locatie: 
La Madeleine, Brussel

Reservatie:

Meer over