Theaterproducent Uitgezonderd. onthulde vandaag de namen van de cast voor de theaterkomedie "Blind Date". Regisseur Sven De Ridder mocht uitpakken met een bijzonder mooie line-up: Aron Wade, Manou Kersting en Peter Van Asbroeck spelen de "jagers". Kürt Rogiers kruipt in de rol van de enthousiaste presentator van het legendarische programma en helpt Karen Damen aan haar ideale date… Of toch niet? "Blind Date" gaat in première op 6 januari 2017 in de Rode Zaal van het Fakkelteater.

"Blind Date" - een heerlijke komedie met een vleugje nostalgie naar de succesjaren van een legendarisch datingprogramma in de jaren '90

Producent Uitgezonderd. brengt na de eerdere hits “Komen (vr)Eten”, “Boer zocht vrouw” en “Het leven zoals het is ... De Wijkagenten” met “Blind Date” opnieuw een bekend televisieprogramma naar het theater. Brik Van Dyck schreef een spetterend scenario op het lijf van de acteurs die meespelen in deze productie.

Regisseur Sven De Ridder mag met een waar wonderteam aan de slag in het najaar: "Jaren na de allerlaatste aflevering van Blind Date, kent het collectief geheugen van Vlaanderen nog altijd dit programma. Lag het aan de spontane, begripvolle presentatieskills van Ingeborg, was het de ontwapenende eerlijkheid van de kandidaten en de jagers of was het het stukje "reality bites" wanneer men verslag uitbracht van de date? In elk geval is het een ijzersterke format die bijzonder dankbaar materiaal is voor een spetterende komedie. Ik kijk er enorm naar uit om dit stuk met deze schitterende cast te mogen regisseren."

"Blind Date" - Daten is nog nooit zo plezant geweest - vanaf 6 januari 2017 in de Rode Zaal van het Fakkelteater.

Nadat haar huwelijk op de klippen liep, besluit ‘zotte doos’ Daisy Pront (Karen Damen) zich in te schrijven voor het populaire dating programma ‘Blind Date’, gepresenteerd door de populaire en flamboyante presentator Willem Verpoten (Kürt Rogiers). De eeuwige optimist Daisy hoopt zo haar prins op het witte paard te ontmoeten en uiteindelijk de reis van haar leven te maken. Maar zijn die onbekende mannen ‘achter de wand’ wel haar type? En verandert de ultieme droomtrip niet in haar grootste nachtmerrie? Beleef mee het avontuur dat Daisy’s leven misschien wel voor goed verandert.

‘Blind Date' wordt gemaakt door hetzelfde productiehuis dat eerder al televisieprogramma’s naar de scène bracht met o.a. ‘Fawlty Towers’, ‘Komen (vr)Eten’, ‘Boer zocht vrouw’, ‘Het leven zoals het is… De Wijkagenten’, 'Aspe' en in oktober 2016 ook nog 'Schone Schijn 2'.

"Blind Date", een spetterende komedie van Brik Van Dyck in een regie van Sven De Ridder, in een productie van Uitgezonderd.

Praktische informatie:

Met: Karen Damen, Kürt Rogiers, Peter Van Asbroeck, Aron Wade en Manou Kersting.

Voorstellingen vanaf 6 januari tot en met 22 januari 2017 in de Rode Zaal van het Fakkelteater te Antwerpen.

Info en tickets: www.theaterblinddate.be OF 070-246.036

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Blind date
Datum: 
Vanaf 6 januari 2016
Locatie: 
Fakkelteater, Antwerpen

Reservatie:

Meer over