Zijn er nog Kroketten?: dat is een eigenzinnige kijk op 2013 met in de hoofdrollen host Jonas Van Geel en teamcaptains Dimitri Leue en Nathalie Meskens. Deze laatste 2 nodigen elke dag een andere spelpartner uit, om hun team te versterken in de strijd om de absolute hoofdprijs: 1 jaar gratis kroketten. Want het is niet omdat Kerstdag gepasseerd is, dat Jonas Van Geel is uitgebakken.

3 afleveringen heeft het krokante Zijn er nog Kroketten? nog te gaan, en dus maken nog 6 gasten hun opwachting. Een overzichtje:

Zaterdag: Dimitri Leue & Karen Damen vs Nathalie Meskens & Ben Segers

In de vierde aflevering van Zijn er nog Kroketten? kiest Dimitri Leue voor zijn keugdliefde Karen Damen. Zij vierde dit jaar het vijftienjarige bestaan van K3 en zorgde als jurylid in Belgium’s Got Talent voor de mooiste tranen van 2013. Maar haar persoonlijke hoogtepunt was toch het doden van een spin. Trots vertelt ze dat ze na een lange therapie haar extreme spinnenfobie overwonnen heeft. Maar dat wil Jonas Van Geel toch even aan den lijve testen…

Nathalie Meskens heeft met Ben Segers één van de topacteurs van 2013 uitgenodigd. Het afgelopen jaar was hij niet van het scherm weg te denken met Wat Als?, Safety First en Connie & Clyde. Reden genoeg dus voor Nathalie Meskens om voor Ben te kiezen, “En hij heeft ook zo’n mooie krulletjes. Als ze niet zo vettig waren zou ik er de hele tijd in liggen woelen”, klinkt het sympathiek bij Nathalie. Ben gaat niet in op die mooie complimenten want hij blijkt zijn hart al verloren te hebben aan Terzake-anker Kathleen Cools: “Hoe die Kathleen tegelijk zo lief én zo nijdig kan zijn, daar slaat mijn tikker van op hol”. Of Nathalie Meskens hem alsnog voor zich kan winnen, ziet u op zaterdag 28 december in de vierde aflevering.

Zondag: Dimitri Leue & Hilde Crevits vs Nathalie Meskens & Kris Peeters

Dimitri Leue is bijzonder verheugd om in de vijfde aflevering van Zijn Er Nog Kroketten? minister Hilde Crevits naast zich te mogen ontvangen. Minister Crevits had het in 2013 enorm druk met het onderhoud van ons wegennet, de invoering van slimme verkeerslichten en het verplicht maken om te ritsen. Al kan dat laatste volgens Jonas Van Geel na een toiletbezoek toch zware ongelukken veroorzaken. Benieuwd of onze minister van mobiliteit daar een gepaste oplossing voor heeft.

2013 was ook voor onze Vlaamse minister-president een bijzonder goedgevuld jaar. Met als één van Kris Peeters’ hoogtepunten het verslaan van Bart De Wever op de 10 miles in Antwerpen. Op zondag 29 december 2013 neemt hij plaats naast Nathalie Meskens en probeert hij onder andere te raden welke GAS-boetes zij voor hem uitbeeldt. ‘Tapijten uitkloppen op de openbare weg’ of ‘met confetti gooien die al gegooid was’: het GAS- boetereglement kent geen geheimen voor Kris Peeters.

Maandag: Dimitri Leue & Showbizz Bart vs Nathalie Meskens & Kürt Rogiers

Showbizz Bart stond het afgelopen jaar weer 365 dagen lang met zijn voeten in de wereld van glitter en glamour. Voor hem was het hoogtepunt van het jaar het moment waarop Prins Laurent hem onverwacht met naam en toenaam begroette: “Ja Bart Showbizz, ik ken u wel, ons Claire leest ook de boekskes”. Vanaf toen kon het jaar voor Bart niet meer stuk. En het wordt alleen meer beter: Bart verliest zich zo in het feestgedruis van Zijn Er Nog Kroketten? dat hij ter plekke zijn angst overwint voor het kussen van mannen met een baard. De arme Dimitri Leue zal het geweten hebben.

Volgens één van de populaire magazines was Kürt Rogiers en niemand minder dan dé man van het jaar. Kürt presenteerde De Grote Sprong en schitterde naast zijn teamcaptain Nathalie Meskens in het tweede seizoen van Danni Lowinski. Wanneer Kürt naast haar plaatsneemt krijgt Nathalie het alweer warm: “Ik ben al jaren zot van hem, maar dit jaar is het mij opgevallen dat Kürt niet alleen zijn looks meeheeft, want hij bleek ook professionele kwaliteiten te hebben.” Maar heeft hij ondanks zijn drukke professionele agenda ook nog tijd gehad om de actualiteit in 2013 te volgen? En gaat hij met de overwinning lopen in de laatste aflevering van Zijn er nog Kroketten?

Zijn er nog Kroketten?: 2013 in een hapklare quizkroket, zowel op zaterdag 28, zondag 29 als maandag 30 december 2013 om 20.35

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: