Donderdagavond vond in de Antwerpse Stadschouwburg onder massale persbelangstelling de première van de musical Peter Pan plaats. De indrukwekkende kast met o.a. Aron Wade als Peter Pan, Karel de Ruwe als Kapitein Haak, Wendy van Wanten als Mevrouw Darling, Ann van den Broeck als Wendy, Luc Caals als Smee,.. boeide het publiek meer als 2 uur.

Tal van BV's waaronder Davy Gilles, Chris Vantongelen, Davy Brocatus, Wim Soutear, Jo de Poorter, Mike Verstraeten, ... kwamen alvast een kijkje nemen op de première. Achteraf waren ze, samen met de 1700 andere bezoekers, het allemaal over 1 ding eens. Het was de moeite om te komen kijken. De musical bevat dan ook alles om de kinderharten te laten smelten. Want buiten de schitterende acteerprestaties van Karel de Ruwe alias Kapitein Haak en de andere acteurs bevat de musical ook sprookjesachtige decors, schitterende live-muziek en practige choreografieëen. Dit alles zorgt alvast aan het eind van de avond voor staande ovaties.

Je kan de musical Peter Pan nog t.e.m. 5 november bekijken in de Antwerpse Stadsschouwburg en van 4 tot 7 januari in de Capitole in Gent.

Info en reservatie tickets: 077/37 38 39 www.musichall.be Ticketprijzen, inclusief reservatiekost en exclusief verzendingskost. volwassennen: 48, 42, 37, 33 en 27 euro kinderkorting (t.e.m. 12 jaar): 38, 28, 25, 22 en 18 euro.

Foto's première Peter pan

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: