De meester van de moderne hip hop trekt er weer op uit! Na het enorme succes van vorig jaar in Amerika, brengt Kanye West zijn Yeezus Tour in 2014 eindelijk ook naar onze kant van de Atlantische Oceaan!

Kanye is zonder twijfel één van de meest prominente figuren van de internationale muziekscene en is tegelijk het middelpunt van heel wat controverse maar ook pure verafgoding. Hij doet wat hij wil, hoe hij het wil, maar altijd met glans. Zes schitterende albums zijn vandaag het resultaat van een unieke stijl, een ongeziene creativiteit en grote dromen. Van ‘The College Dropout’ (2004), dat 3 miljoen keer over de toonbank ging, tot en met het meest recente ‘Yeezus’ (2013) heeft de Amerikaanse superster ons gebombardeed met een resem hits. Hij behoort tot het summiere lijstje artiesten die de norm vormen en de muzikale grenzen aftasten en verleggen. Sterproducer, muzikaal toptalent, hyperenthousiast en ongrijpbaar genie... Kanye heeft het gewoon allemaal en is de onbetwiste heerser van de rapwereld.

Zijn live optredens staan altijd garant voor een grandioos spektakel. Showman als hij is, belooft Kanye West niets minder dan de top. En of de Verenigde Staten dat kunnen bevestigen met zijn Yeezus Tour! Het is dus ongeduldig uitkijken naar de Europese passage van de tournee! Noteer zijn Belgisch concert, op 25 juni in Paleis 12, Brussels Expo, met stip in uw agenda, want deze waanzinnige show is echt niet te missen! De voorverkoop voor het concert start op 29 maart om 9u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Kanye West
Datum: 
Woensdag 25 juni 2014
Locatie: 
Paleis 12, Brussel

Reservatie:

Meer over