Op dinsdag 20 en woensdag 21 oktober brengt 2BE de derde speeldag van de Champions League. Morgen, dinsdag 20 oktober, neemt KAA Gent het op tegen de Spaanse topclub Valencia. Een dag later, op woensdag 21 oktober, staat de voetbalclash tussen Paris Saint-Germain en Real Madrid op het programma.

Valencia Fc – Kaa Gent op dinsdag 20 oktober om 20.15

Op dinsdag 20 oktober 2015 trekt KAA Gent naar Valencia voor zijn derde Champions League-wedstrijd. De Buffalo’s hopen dinsdag een mooi vervolg te breien aan hun gesmaakte start in de Champions League. Gent strandt voorlopig op de derde plek in groep H met een score van 1 op 6, maar speelde verdienstelijk tegen Olympique Lyon en Zenit Sint-Petersburg. Valencia zal het tegen de Gentenaren al zeker zonder ex-Buffalo Matt Ryan en landgenoot Zakaria Bakali moeten stellen. Kan blauw-wit morgen ook Valencia het vuur aan de schenen leggen?

Voor deze derde Champions League-match van KAA Gent ontvangt Tom Coninx Mario Been en Johan Boskamp aan de analistentafel. Peter Morren en Glen De Boeck leveren vanuit het Estadi de Mestalla live commentaar bij deze wedstrijd. Nadien volgen er samenvattingen van de andere wedstrijden.

Paris Saint-Germain – Real Madrid op woensdag 21 oktober om 20.20

Op woensdag 21 oktober neemt Paris Saint-Germain het op tegen Real Madrid. Na twee wedstrijden in de groepsfase hebben Real Madrid en PSG nog geen punt verloren. Real won zijn laatste uitwedstrijd tegen Malmö met 2-0, PSG kon zegevieren in Donetsk met 3-0. Beide clubs hebben nog geen doelpunt tegen gehad. Commentaar bij deze wedstrijd is van Dirk Derferme en Tom Soetaers. In de Champions League-studio zijn analisten Aad De Mos en Marc Degryse te gast.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over