Deze week zijn we aan de derde speeldag in de groepsfase van de Champions League. Morgen, op dinsdag 18 oktober 2016, ontvangt Club Brugge FC Porto in het Jan Breydelstadion. Op woensdag 19 oktober 2016 is de absolute topaffiche Barcelona tegen Manchester City.

CLUB BRUGGE - FC PORTO OP DINSDAG 18 OKTOBER OM 20.10 MET ANALIST BEN CRABBÉ

Club Brugge staat morgen voor een zware opdracht tegen de tweevoudige winnaar van de Champions League-beker FC Porto. Blauw-Zwart ging in de voorbije twee matchdagen kansloos onderuit tegen Leicester City en Kopenhagen. Ook FC Porto kon nog niet winnen in de groepsfase.

De Belgische landskampioen mist in zijn wedstrijd tegen de Portugezen alvast enkele sterkhouders. Björn Engels, Laurens De Bock, Lior Refaelov, José Izquierdo en Abdoulay Diaby raken door blessures niet fit voor de thuiswedstrijd.

Tom Coninx heeft in het Jan Breydelstadion Ben Crabbé te gast, samen met analisten Jan Ceulemans en Aad De Mos. Jan Dewijngaert en Gilles De Bilde zorgen voor het wedstrijdcommentaar. Daarnaast brengt Q2 ook samenvattingen van de andere wedstrijden van die speeldag.

BARCELONA - MANCHESTER CITY OP WOENSDAG 19 OKTOBER OM 20.15

Trainer Pep Guardiola staat op de derde speeldag met Manchester City tegenover zijn ex-ploeg Barcelona. De Catalanen wonnen hun eerste twee matchen in de groepsfase. Beide clubs ontmoetten elkaar al in de Champions League in 2014 en 2015. Manchester City verloor toen beide confrontaties.

Barcelona-coach Luis Enrique kan voor de wedstrijd tegen Manchester City weer rekenen op zijn sterspeler Lionel Messi. Messi is terug fit na zijn blessure die hij in september opliep tijdens het duel met Atlético Madrid.

Het wedstrijdcommentaar is van Dirk Deferme en Marc Degryse. Tom Coninx ontvangt analist Gilles De Bilde in de studio voor een analyse van de wedstrijd. Daarnaast zijn er ook samenvattingen van de andere wedstrijden van die speeldag te zien bij Q2.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over