oensdag 24 oktober 2018, spelen Club Brugge en AS Monaco hun derde wedstrijd in de groepsfase van de UEFA Champions League. De West-Vlaamse eersteklasser ontvangt AS Monaco, met Rode Duivels Youri Tielemans en Nacer Chadli, in het vertrouwde Jan Breydelstadion. Beide clubs keerden na de eerste twee speeldagen zonder punten huiswaarts. Het belooft dus een cruciaal duel te worden, want willen de Bruggelingen Europees overwinteren, dan moeten ze winnen. AS Monaco zit op een moeizaam parcours en hoopt op een ommekeer door de komst van nieuwe trainer Thierry Henry, ex-T2 bij de Rode Duivels. De wedstrijd is live te volgen om 18.30 bij Q2, Q2.be en via de Q-app.

Club Brugge moet punten pakken om kans te maken op Europees overwinteren

In het verleden kwamen Club Brugge en AS Monaco elkaar al eens tegen op Europees niveau, waar blauw-zwart in de achtste finales van de Europacup 1 in 1988 de duimen moest leggen tegen de Fransen. Slaagt Club er morgen in om de nul van de tabellen te vegen en het Jan Breydelstadion voor het eerst in 13 jaar te laten proeven van een overwinning in het kampioenenbal?

Het wedstrijdcommentaar is van Peter Morren. Jan Boskamp en Gilles De Bilde zijn de analisten langs het veld bij Maarten Breckx. Later op de avond, rond 22.50, is er een samenvatting van de andere wedstrijden van de speeldag.

UEFA EUROPA LEAGUE DERDE SPEELDAG IN DE GROEPSFASE

CLUB BRUGGE – AS MONACO OP WOENSDAG 24 OKTOBER OM 18.30 LIVE BIJ Q2, OP Q2.BE EN VIA DE Q-APP

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over