Na de stunt met de cabrio in de carwash, laat het team van Kamping Kitsch Club, het grootste verkleedfestival van de lage landen, opnieuw van zich horen! Deze keer strikte Kamping Kitsch Club de Nederlandse legendes Zanger Rinus & Romana voor het anthem van hun festival! “Gas Erop!” is klaar om de 3e zomerhit te worden van Kamping Kitsch Club Soundsystem!

BEKIJK HIER DE VIDEO

Vanaf 1 juli is het nieuwe anthem “Gas Erop!” beschikbaar op alle streamingplatformen wereldwijd! Van Spotify tot Apple music, iedereen is klaar voor de nieuwe hardcore zomerhit met Zanger Rinus & Romana!

Zoals bij elke grote artiest hoort er bij een release ook een bijhorende video clip, deze werd live opgenomen tijdens Kamping Kitsch Club Holland. Het festival was aan zijn derde editie toe en kon rekenen op 7000 verkleedde feestvierders.

Wie Kamping Kitsch Club Soundsystem en Zanger Rinus live aan het werk wil zien, moet afzakken op 20 augustus naar de Lange Munte in Kortrijk. Op de affiche deze zomer staan onder andere Gers Pardoel, JeBroer, Ilsen&Verhulst, maar ook Yves Deruyter, Omdat het kan soundsystem, Fatman Scoop, Average Rob, Willy Persyn uit Nonkels, Kabouter Plop, Mark With A K en heel wat andere kleurrijke artiesten!

Tickets lopen momenteel als een TGV onderweg naar Frankrijk! Wie er bij wil zijn op Kamping Kitsch Club kan zijn plek verzilveren via www.kampingkitschclub.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: