Met eerste avondvullende voorstelling 'De Schaamte Voorbij'

Comedian Kamal Kharmach zit vandaag bij Maarten en Dorothee op Qmusic met groot nieuws. Hij kondigt er zijn eerste toer door Vlaanderen aan, met zijn eerste avondvullende show De Schaamte Voorbij. Een debuut dat kan tellen, met maar liefst 35 voorstellingen in de Vlaamse theaters.

Sinds zijn passage in De Slimste Mens Ter Wereld twee seizoenen geleden is hij niet meer van het televisiescherm weg te branden. Zo zagen we hem in Mag ik u kussen, Van Gils & Gasten, 1000 Zonnen, De Allesweter, De Drie Wijzen, Achter De Rug, Het Grootste Licht, Op Weg met Jan en vele andere programma's. Maar eigenlijk begon het allemaal voor hem tijdens HUMO’s Comedy Cup in 2014. Nu staat hij in zijn eerste volavondshow scherper dan ooit. Letterlijk, want zoals alom geweten is hij 120 kilo vermagerd, maar ook figuurlijk, omdat hij zijn materiaal van een snedig randje voorziet.

De jonge comedian is op veel vlakken de schaamte voorbij, maar diep vanbinnen voelt hij zich nog altijd datzelfde onzekere dikkerdje. Hoewel iedereen hem nu behandelt als een slanke en bekende kerel, voelt hij zich vooral nog steeds een dikke, arme Marokkaan. Hij laat zien dat er een gigantisch groot verschil kan bestaan tussen wat andere mensen over je denken en wat je over jezelf denkt. Kamals onzekerheid en perfectionisme zijn in onze huidige samenleving zeker geen cadeau, maar laat dat nu net een uitstekende voedingsbodem zijn voor een voorstelling van de bovenste plank!

Klik op MEER INFO voor alle data en locaties. De meeste voorstellingen komen pas in de loop van deze of volgende maand in verkoop, maar je kan al kaartjes bemachtigen voor de première in Arenberg Antwerpen op 6 oktober en zijn show in Minard Gent op 8 maart.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over