Dit najaar tweede editie 'Mag ik even?'

In 2019 maakte Kamal Kharmach zijn debuut als eindejaarsconferencier met 'Mag ik even?'. Wegens groot succes komt hij dit najaar terug met een gloednieuwe show. Met Brexit, Megxit, storm Ciara, katje Lee, de regeringscrisis, de lockdown en het coronavirus heeft hij alvast stof genoeg voor een tweede editie.

Een bijna volledig uitverkochte tournee, lovende reacties van het publiek en een kijkcijferrecord. Wat een debuut voor de stand-up comedian! Zijn eindejaarsconference werd op Canvas door meer dan 800.000 kijkers bekeken. Na deze uiterst succesvolle uitzending besliste VRT om de samenwerking voor maar liefst twee jaar te verlengen. Dit najaar komt hij terug nog snediger, scherper en nog hilarischer!

Quote Kamal Kharmach: "Toen ik hoorde dat ik zeker nog twee jaar lang een eindconference mag brengen, sprong ik een gat in de lucht. Ik ben de VRT echt dankbaar, maar vooral ook alle kijkers. Dat iedereen zo massaal mijn voorstelling bekeken heeft, betekent echt veel voor mij. Ik heb enorm veel bijgeleerd van mijn eerste eindejaarsconference. En met zo een absurd jaar als 2020 en de geboorte van mijn dochter wordt de volgende conference nog persoonlijker, nog relevanter en vooral nog grappiger. Merci dat ik nog even mag!"

Na alle gebeurtenissen dit jaar is het dus al reikhalzend uitkijken naar de nieuwe eindejaarsconference. Om het wachten even te verzachten wordt zijn debuutvoorstelling 'De Schaamte Voorbij' opnieuw uitgezonden op één. Twee jaar lang tourde Kamal Kharmach met deze zaalshow voor uitverkochte zalen in Vlaanderen.

Uitzending donderdag 18 juni om 21u35 op één.

Eind deze zomer wordt de tourdata voor de eindejaarsconference bekend gemaakt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over