JIM heeft onlangs aangekondigd dat de zender op zaterdag 26 april 2014 de JIMMIES 2014, de JIM Awards, zal uitreiken vanuit de Eskimofabriek in Gent. Nadat er al 5 Belgische toppers werden bekend gemaakt die de awardshow muzikaal zullen opleuken, voegt JIM nu ook nieuwe nationale én internationale topnamen toe aan de line-up: Kaiser Chiefs, Clean Bandit, Netsky, Gers Pardoel, Kraantje Pappie en Coely.

JIM is enorm blij dat niemand minder dan de Britse groep Kaiser Chiefs hun opwachting zal maken tijdens de awardshow. Met ‘Ruby’, ‘I Predict A Riot’ en ‘Oh My God’ speelden ze al menig festivalweide plat en ook de nieuwe single ‘Coming Home’ is alvast veelbelovend. Op zaterdag 26 april 2014 zullen ze dan ook ongetwijfeld een sterk staaltje livemuziek neerzetten.

De single van de Britse groep Clean Bandit is momenteel bij ons een stevige top 3-hit en de groep is later dit jaar ook op Pukkelpop te zien. Maar JIM is enorm blij dat ze eerst met cello én viool langs het podium van de JIM Awards zullen passeren. Ook Nederlands geweld komt langs tijdens de JIMMIES 2014: feest gegarandeerd met hits van Gers Pardoel zoals ‘Bagagedrager’ of ‘Waar is Kraan?’ van Kraantje Pappie. Van eigen bodem komt ook de Antwerpse rapster Coely langs, die ongetwijfeld haar grote hit ‘Chasing Pavements’ zal brengen. Onze Belgische trots Netsky zorgt dan weer voor een exclusieve pre-show om het publiek op te warmen.

Samen met Triggerfinger, Gabriel Rios, Admiral Freebee, Marble Sounds en Flip Kowlier is zo de affiche van de JIMMIES 2014 compleet. Tickets voor de awarduitreiking zijn enkel te winnen via JIM.be en dat kan vanaf maandag 24 maart 2014. Vanaf die dag zijn immers ook de genomineerden bekend in de 22 categorieën van de JIMMIES 2014 en wie stemt, maakt kans op tickets. Wie geen ticket heeft kunnen winnen om er bij te zijn, kan de JIMMIES 2014 integraal live volgen bij JIM en op JIM.be.

JIMMIES 2014, de JIM Awards
Gepresenteerd door JIM-VJ’s Eline De Munck en Sean Dhondt
Zaterdag 26 april 2014 vanaf 19.30 in de Eskimofabriek in Gent
Live optredens van: Kaiser Chiefs, Triggerfinger, Gabriel Rios, Clean Bandit, Gers Pardoel, Admiral Freebee, Flip Kowlier, Marble Sounds, Kraantje Pappie en Coely
Exclusieve pre-show party met Netsky

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: